(Poistunut julkaisusta)

Sisustustyönjohtaja
Orsap Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019

Sisustustyönjohtajana tulet työskentelemään asennuskohteessamme Meyer Turku Oy:n telakka-alueella. Valvot ja ohjaat asennustyötä, -laatua ja -aikataulua laivavarustelun vaiheissa.  Vastaat töiden päivittäisestä johtamisesta ja teet tiivistä yhteistyötä rakennuskohteen sidosryhmien kanssa. Tehtäviisi kuuluu työn seuranta ja raportointi sitemanagerille.

Voit olla juuri valmistunut insinööri, kokenut asennusvalvonnan ammattilainen tai muulta osa-alueelta laivanrakennuskokemusta kartuttanut tekijä. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja johtamistaidot. Työotteesi on järjestelmällinen ja joustava projektiluontoisen työn vaatimukset huomioiden. Olet oma-aloitteinen ja itseohjautuva sekä hallitset työnjohtajalle vaadittavat perus ATK-taidot sekä piirustusten lukutaidon. Työnjohtajana kommunikoit pääasiassa suomeksi ja englanniksi.

Toivomme sinulta rohkeaa asennetta oppia organisaatiossamme työnjohdon tehtävään. Jos olet oma-aloitteinen ja kiinnostunut kehittymään asennusvalvonnan ammattilaiseksi, voit olla etsimämme henkilö.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn kansainvälisellä toimialalla, ison tiimin tuen ja hyvät henkilöstöedut. Meille henkilöstömme hyvinvointi on tärkeää, siksi tarjoamme työntekijöillemme liikuntaedun, kattavan työterveyspalvelun sekä ergonomisen työympäristön. Yrityksessämme on mahdollisuus kehittyä sekä luoda urapolkua, monet ovatkin aloittaneet uransa meillä jo opiskeluaikana.


Hae rohkeasti tehtävää 27.1.2019 mennessä. Ansioluettelon ja hakemuksen palkkatoiveineen voit lähettää osoitteeseen jenna.leppanen@orsap.fi. Huomiothan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa ma 14.1.2019 klo.10-11 ja pe 18.1.2019 klo.10-11 Jenna Leppänen p. 044 7540 677