(Poistunut julkaisusta)

Sisustustimpuri, VV-Kuivaus Oy
Go On Vaasa

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2020

Etsimme asiakkaallemme VV-Kuivaus Oy:lle SISUSTUSTIMPURIA vakituiseen työsuhteeseen Vaasaan!

Yrityksen tärkein tehtävä on palauttaa asiakkaan koti ennalleen, kun vesivahinko tai asbestilöytö yllättää. Koti on monelle tärkein paikka, joten he palauttavat sen viipymättä turvasatamaksi arjen keskelle. Haluatko tulla tekemään VV-Kuivauksen kanssa Suomesta turvallisten kotien maata?

VV-Kuivauksen violetti tiimi kasvaa jälleen, ja tällä kertaa etsitään oppimisen nälkäisiä rakennusmiehiä. Yrityksen päätoimiala on vesivahinkokohteiden korjaaminen ”avaimet käteen” -periaatteella. Työkohteet vaihtelevat niin yksittäisestä kylpyhuoneremontista laajempiin koko talon remontteihin, joten työtä tehdään rakennustöiden moniosaajina.

Työtehtäviisi kuuluu kylpyhuonerakentaminen alusta loppuun saakka.  Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta kylpyhuonerakentamisesta. Työturvallisuuskortti sekä vesieristyssertifikaatti katsotaan eduksesi. Työ tehdään päivävuorossa.

 

KENELLE TEHTÄVÄ SOPII?

Olit sitten rakennusalan aloitteleva taituri tai kokenut konkari, saatat olla kaipaamamme henkilö, jos…

  • Teet hommat aina kunnolla ja pidät kiinni sovituista asioista. Asiakastyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää ja annamme työllemme aina takuun.
  • Omaat positiivisen asenteen ja kohtelet asiakkaan kotia vähintään yhtä hyvin kuin omaasi.
  • Olet tehnyt kylpyhuoneremontteja ja haluat kehittyä niiden mestariksi!

 

MITÄ TARJOAMME SINULLE?

  • Vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen
  • Mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn
  • Kehittymismahdollisuudet kasvavan yrityksen mukana
  • Kannustavan ja iloisen työyhteisön
  • Luotettavan ja määrätietoisen työnantajan

 

Työsuhde solmitaan alkuun työntekijän ja Go On Vaasan välille, mutta myöhemmin työntekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille.

Kiinnostuitko? Hae paikkaasi heti! Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Vaasan HR-koordinaattori Terhi Pölönen, puh. 040 734 3195, terhi.polonen@go-on.fi.