(Poistunut julkaisusta)

Sisustustilojen ostaja
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2019

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Meyer Turku Oy:n hankinta vahvistaa organisaatiotaan vahvan tilauskannan johdosta.

Haemme nyt

SISUSTUSTILOJEN KOKONAISTOIMITUSTEN JA SISUSTUSMATERIAALIEN OSTAJAA


Tehtäviisi kuuluu

Ostajana vastaat sisustustilojen kokonaistoimitusten (Turnkey) sekä sisustusmateriaalien ja niihin tulevien muutosten hankinnasta, toimittajaverkoston tuntemuksesta, uusien toimittajavaihtoehtojen hakemisesta, toimitusvalvonnasta yhteistyössä tuotannon kanssa sekä tarvittaessa laatureklamaatioiden kommunikoinnista toimittajalle. 

Hankinnat hoidetaan tiiviissä yhteistyössä suunnittelun ja tuotannon asiantuntijoiden kanssa. 


Toivomme hakijalta

Toivomme, että sinulla on jo muutaman vuoden työkokemus teollisuus- /projektiliiketoiminnassa. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää yhteistyö- ja kommunikointikykyä sekä tavoitehakuista neuvottelutaitoa, myös englanniksi. 

Lisäksi tarvitset ymmärrystä hankintaratkaisujen kokonaiskustannusvaikutuksista sekä kykyä tehdä yhteistyötä operatiivisesti innovatiivisten asiantuntijoiden kanssa. Sisustusratkaisujen ja –materiaalien tuntemus katsotaan eduksi.

Kokemus laivanrakennuksesta katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.


Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!


Lisätietoja antaa

Eva Laakso
Hankinnan osastopäällikkö
040 5493759
eva.laakso@meyerturku.fi