Sisustustarvikemyyjiä K-Rautaan
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2021

Sisustustarvikemyyjiä K-Rauta Välivainioon.

Oletko ihmisten kanssa luontaisesti toimeentuleva persoona ja haluaisit päästä työskentelemään asiakaspalvelun pariin? Ovatko sisustus- ja pintamateriaalit sinulle tuttuja aiemmista töistä tai projekteista?

Etsimme K-Rauta Välivainioon SISUSTUSTARVIKEMYYJÄÄ. Voisitko se olla Sinä?

Mitä odotamme sinulta? 

Työssäsi toimit asiakaspalvelijana sisustustarvikeosastolla, missä neuvot ja opastat asiakkaita rakentamiseen ja remontointiin liittyvissä asioissa ja tuotevalinnoissa. Työssäsi toimit laajan tuotevalikoiman parissa, missä esimerkiksi erilaiset pintamateriaalit kuten maalit, tapetit, lattiamateriaalit, kaakelit ja muut rakentamiseen ja remontointiin liittyvät tarvikkeet tulevat sinulle tutuiksi.

Toivomme sinulla olevan aikaisempaa kokemusta rautakaupassa työskentelemisestä. Olet ihmisten kanssa toimeentuleva persoona ja koet asiakaspalvelu- ja myyntityön itsellesi luontevaksi. Työntekijänä olet oma-aloitteinen, omaat aktiivisen työskentelyotteen asiakaspalvelutilanteissa ja olet tiimipelaaja.

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Töitä on 30h/vko, kaikkina kaupan aukioloaikoina, 2 vuorossa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen työn kauppiasvetoisessa K-Raudassa, jossa pääset työskentelemään rautaisten ammattilaisten kanssa rennossa ja välittävässä työilmapiirissä. Sinulla on käytössä alan johtavan ketjun puitteet ja verkostot sekä henkilökuntaedut. Monet hienot työurat ovatkin alkaneet sesonkityöstä K-Raudassa.

Hae tehtävään?

Mikäli kiinnostuksesi heräsi tehtävää kohtaan ja uskot olevasi etsimämme tekijä, jätäthän hakemuksen osoitteessa www.amiko.fi! Tehtävästä lisätietoa antaa Amikolta Henkilöstökoordinaattori Jani Tuppurainen 050 551 0081 jani.tuppurainen@amiko.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1464804
  • Tehtäväalue: Kaupan ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 22.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Oulu