(Poistunut julkaisusta)

Sisustustarvikemyyjä
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2020

Oletko ihmisten kanssa luontaisesti toimeentuleva persoona ja haluaisit päästä työskentelemään asiakaspalvelun pariin? Onko rakennus- ja remontointitarvikkeet sinulle tuttuja aiemmista töistä tai omien nikkarointien kautta?

Etsimme K-Rauta Välivainioon SISUSTUSTARVIKEMYYJÄÄ. Voisitko se olla Sinä?

Mitä odotamme sinulta? 

Työssäsi toimit asiakaspalvelijana sisustustarvikeosastolla, missä neuvot ja opastat asiakkaita rakentamiseen ja remontointiin liittyvissä asioissa ja tuotevalinnoissa. Työssäsi toimit laajan tuotevalikoiman parissa, missä esimerkiksi erilaiset pintamateriaalit kuten maalit, tapetit, lattiamateriaalit, kaakelit ja muut rakentamiseen ja remontointiin liittyvät tarvikkeet tulevat sinulle tutuiksi.

Odotamme sinulla olevan jonkin verran aiempaa tuntemusta rakennusalan pintamateriaaleista tai olet ehkä työskennellyt rautakaupassa aiemmin. Olet ihmisten kanssa toimeentuleva persoona ja koet asiakaspalvelu- ja myyntityön itsellesi luontevaksi. Työntekijänä olet oma-aloitteinen, omaat aktiivisen työskentelyotteen asiakaspalvelutilanteissa ja olet tiimipelaaja.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Töitä on noin 30h/vko, kaikkina kaupan aukioloaikoina, 2 vuorossa.

Miltä kuulostaisi työt K-Raudassa?

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen työn kauppiasvetoisessa K-Raudassa, jossa pääset työskentelemään rautaisten ammattilaisten kanssa rennossa ja välittävässä työilmapiirissä - ketään ei jätetä pulaan, ikinä! Täällä osaamistasi arvostetaan ja työntekijöistä pidetään huolta. Keskolaisena pääset osaksi isoa ja vakavaraista organisaatiota ja pääset nauttimaan K-ryhmän tarjoamista eduista sekä luomaan urapolkua eteenpäin hyvien etenemismahdollisuuksien saattelemana. 

Hae tehtävään?

Mikäli kiinnostuit, niin täytäthän työhakemuksen verkkosivujemme kautta osoitteessa www.amiko.fi. Haethan nopeasti, sillä tällä hetkellä on vain yksi paikka täytettävänä! Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten tee vaikutus meihin jo hakemuksellasi! Lisätietoa tehtävästä antaa Amikolta Tiitu Ihamäki, puh. 050 5133 102.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!