Sisustustarvikemyyjä rautakauppaan
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2021

Hei sinä asiakaspalvelutyön ja remontoinnin osaaja! Nautitko asiakkaiden palvelemisesta ja omaat osaamista sisustus- ja pintamateriaaleista? Jatka lukemista, nimittäin meillä on tarjolla sinulle loistava työmahdollisuus asiakkaallamme, sillä:

Etsimme K-Rauta Välivainioon SISUSTUSTARVIKEMYYJÄÄ kesäkauden ajaksi!

Pääset työskentelemään Keskon kauppiasvetoisessa rautakaupassa myyjänä sisustustarvikeosastolla. Työssäsi pääset opastamaan ja auttamaan asiakkaita rakentamiseen ja remontointiin liittyvien tuotteiden valinnoissa ja käytössä. Työskentelet laajan tuotevalikoiman parissa ja erilaiset pintamateriaalit, kuten maalit, tapetit, kaakelit ja lattiamateriaalit tulevat työssäsi tutuiksi. Lisäksi työ sisältää tuotteiden esillepanoa.

Mitä odotamme:

Odotamme sinulla olevan aiempaa tuntemusta rakennustuotteista alan koulutuksen tai aiemman kokemuksen myötä. Toivomme sinun olevan luontainen asiakaspalvelija ja ihmisten parissa viihtyvä persoona. Arvostamme oma-aloitteista ja aktiivista työskentelyotetta sekä palvelualttiutta.

Mitä tarjoamme:

Työt alkavat heti sopivan tekijän löydyttyä. Työtä on tarjolla kesän ajalle noin 30-37,5h/vko ja työtä tehdään 2-vuorossa, kaupan aukioloaikojen mukaisesti. Saat perehdytyksen työhösi.

Pääset työskentelemään osana K-Raudan osaavaa myymälän porukkaa. K-Raudassa työskennellään rautaisella otteella, reippaassa tahdissa, mutta rennolla ja iloisella mielellä. Kesätöissä monipuoliset kaupan työtehtävät tekevät päivistäsi vaihtelevia ja kiinnostavia. Meillä ei kesä mene hukkaan! Hae pian, sillä nämä työpaikat viedään käsistä!

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: 

Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle. Voit jättää hakemuksen ohessa olevasta hakulinkistä.

Hakuaika päättyy 27.6.2021 klo 23:59. Haastattelemme jo hakuajalla.

Lisätiedot ja yhteystiedot: 
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä Siniin p. 040 307 5304 tai Lauraan p. 040 079 6860. Tavoitat meidät parhaiten arkisin klo 9-11.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1465652
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Pohjanmaa, Oulu