(Poistunut julkaisusta)

SISUSTUSSUUNNITTELIJA
Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2018

SISUSTUSSUUNNITTELIJA

 

Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy on Helsingin yliopiston omistama inhouse –yhtiö. Haemme sisustussuunnittelijaa vahvistamaan kalustamis- ja kuljetuspalveluidemme toimintaa.

Minkälaisia tehtäviä on tarjolla?

Tarjoamme haasteellisia työtehtäviä Helsingin yliopiston ainutlaatuisessa kiinteistökannassa. Tehtävässäsi toimit kalustamis- ja kuljetuspalveluissa sisustussuunnittelijana. Suunnittelutehtävät ovat tyypillisesti tilajärjestelyjä tai toiminnan muutoksia sekä niihin liittyviä korjaus- ja muutostoimenpiteitä; yksittäisen huoneen muutoksista pienen yksikön kokonaisuuden muutoksiin. Tilat voivat olla työhuoneita, monitilatyöympäristöjä, laboratorioita, opetus- ja kokoustiloja, keittiöitä, ruokaloita, kahviloita ja varastotiloja.

Sisustussuunnitteluun sisältyy nykytilanteen inventointia, täydennyskalustamista uusilla ja käytetyillä kalusteilla, kalusteasentajien ohjeistamista, puitesopimussuunnittelijoiden suunnittelutyön ohjausta, työympäristön kehittämistä, tarjouspyyntöjen laadintaa, tarjousten vertailua sekä kalusteiden hankintaa.

Millaiseen tiimin pääset?

Kalustamis- ja kuljetuspalvelut yksikössä on 25 työntekijää; sisustusarkkitehti, kalusteasentajia, puuseppiä ja kuljettamisen ammattilaisia. Palveluyksikön eri osa-alueet toimivat yhdessä tarjoten yliopistolaisille kokonaispalvelua tila- ja kalustemuutoksiin, muuttoihin ja kalustehankintoihin.

Pääset työskentelemään innostuneeseen ja sitoutuneeseen tiimiin. Tiimissä vallitsee vahvan ammattiosaamisen lisäksi hyvä yhteishenki sekä vastuullisen tekemisen kulttuuri.

Mikä on parasta työssä?

Tehtävän laajuus ja vaikuttavuus, sekä kiinteistökannan monipuolisuus historiallisista arvorakennuksista erityiskiinteistöihin, tekevät tehtävästä erityisen mielenkiintoisen ja tarjoavat jatkuvan oppimisen mahdollisuuden kehitysmyönteisessä ja uudistuvassa työyhteisössämme.

Minkälaisen osaajan tarvitsemme tiimiimme?

Tehtävän hoitaminen edellyttää sisustussuunnittelijan, sisustusarkkitehdin tai muotoilijan koulutusta. Cad-ohjelmistot niin kuin muutkin yleiset tietojärjestelmät ovat sinulle tuttuja ja käyttäminen on sujuvaa.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta vastaavanlaisista suunnittelutehtävistä julkitilasisustamisen parissa. Kokemus hankintojen kilpailuttamisesta on eduksi. Tehtävässä tarvitaan hyvää organisointikykyä ja järjestelmällisyyttä. Myös talotekniikan tuntemuksesta on etua tehtävässä suoriutumisessa. Olet asiakaspalveluhenkinen, tehokas ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Olet hyvä tiimipelaaja mutta myös omatoiminen.

Miksi Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy?

Asiakkaamme on Helsingin yliopisto. Heidän käytössään on noin 600.000 m2 toimitiloja, 300:ssa rakennuksessa.

Maailmanluokan yliopisto vaatii maailman luokan ylläpitoa. Tilat, jotka pursuavat tiedettä ja teknologia, tarvitsevat toimiakseen myös aimo annoksen käytännön osaamista, perinteisiä kädentaitoja, ammattitaitoisia palveluja ja älykästä huolenpitoa.

Kiinnostuitko?

Hae töihin Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy:öön. Työ alkaa 1.9.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työpiste sijaitsee Helsingissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Minna Romppanen 050 57 41 747.

Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 21.6.2018 osoitteeseen minna.k.romppanen@helsinki.fi. Sähköposti tulee varustaa otsikolla ”sisustussuunnittelija”.