(Poistunut julkaisusta)

Sisustussuunnittelija tai -arkkitehti Helsinkiin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2018

Hihat heilumaan hyvässä jengissä!


Haemme nyt reipasta SISUSTUSUUNNITTELIJAA tai SISUSTUSARKKITEHTIA Helsinkiin.


ISS Tilapalvelut tuottaa toimintaympäristön kehityksen asiantuntijapalveluita. Osaaminen painottuu toimintaympäristön konsultointiin, tilasuunnitteluun, tilahallintaan ja projektijohtoon räätälöitynä asiakkaan tarpeeseen. Palvelun laadun varmistaa ISS Palveluiden vahva osaaminen, joka kattaa kiinteistön koko elinkaaren. Organisaation sisäinen yhteistyö mahdollistaa toimitilajohtamisen kokonaispalveluratkaisut joustavasti toteutettuna.


Tässä tehtävässä vastaat asiakkaiden toimitilojen kokonaisvaltaisesta tilasuunnittelusta sekä aktiivisesta asiakasyhteistyöstä. Toimintaympäristön suunnittelussa toteutat asiakasvastuullista tehtäväkenttääsi sekä itsenäisesti työskennellen että tiimin kanssa yhteistyössä. Työ on monipuolista ja vaihtelevaa, mutta joskus myös rutiininomaista puurtamista. Toisinaan teemme perusteellisempia avaimet käteen -ratkaisuja konseptisuunnittelusta alkaen - toisinaan taas kalusteleiska- ja facelift -suunnitelmia. Työ vaatii tarkkuutta ja organisointikykyä sekä isojen kokonaisuuksien hahmottamista. Näissä hommissa sormi ei voi mennä suuhun nopeissakaan muutoksissa tai useiden projektien yhtäaikaisessa työstämisessä.


Edellytämme sinulta muutaman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä sisustusarkkitehdin koulutusta (AMK tai vastaava). Tehtävä vaatii osaamista ArchiCad-, AutoCad, Photoshop ja Illustrator -ohjelmista. Olet itseohjautuva, osaat ottaa asioista selvää ja tuot oman panoksesi tiimityöhön. Viihdyt pitkäjänteisessä työskentelyssä asiakasrajapinnassa. Haluat kehittyä ja omaksua joustavasti uudentyyppisiä toimintamalleja ja -tapoja. Toivomme, että olet esteettistä silmää omaava nykytrendeistä kiinnostunut tiimipelaaja, joka haluaa jakaa ja saada, sillä kehitymme vain yhdessä tekemällä. Eduksi katsomme kokemuksen palvelumuotoilusta.


Tarjoamme sinulle haastavan, kokoaikaisen ja monipuolisen työpaikan isossa kansainvälisessä konsernissa sekä näköalapaikan nykyaikaisiin ja tulevaisuuden kiinteistöpalveluihin. Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikköSatu Hurme-Tikkanen numerosta 040-556 56 95  5.7. klo 9-11 sekä 11.7. klo 15-17. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 18.7.2018.


ISS Palveluissa työskentelee yli 600 toimihenkilöä sekä työnjohdollisissa että liiketoimintoja tukevissa tehtävissä ympäri Suomea. Haluamme olla alan edelläkävijä kehittäen ratkaisuja, jotka tuottavat lisäarvoa asiakkaillemme ja helpottavat palveluammattilaistemme arkea. Huolehdimme asiakkaan kiinteistöistä ja niihin liittyvistä palveluista kuin omistamme, ja visiomme onkin olla maailman paras palveluyritys. Arvokkain resurssimme on ihmiset. Haluamme palvella asiakkaitamme suurella sydämellä, ja toiminnastamme välittyykin "Power of the Human Touch". Koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä.