Sisustussuunnittelija laivateollisuuteen
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2021

Orsap Oy on 1991 perustettu loistoristeilijöiden julkisten tilojen ja hyttialueiden kokonaistoimituksiin erikoistunut yritys. Toimintamme kattaa sekä laivan uudisrakentamis- että korjauskohteet. Henkilökuntamme koostuu noin 50:sta alan ammattilaisesta. Projektiosaamisemme yhdessä ammattitaitoisen suunnittelun, hankinnan, logistiikan ja projektihallinnan kanssa takaavat asiakkaallemme kilpailukykyisen ja laadukkaan tuotteen vaativissakin aikatauluissa. Orsap Oy:n monipuolinen ammattitaito suurten ja vaativien projektien hoitamisessa luo kustannuksia säästävän laadukkaan tuotteen yhteistyökumppaneille. Olemme yksin alamme suurimmista toimijoista

Asiakkaamme Orsap Oy etsii nyt joukkoonsa sisustussuunnittelijoita Raision toimipisteeseensä.

Tehtäväsi on suunnitella laivojen julkisia tiloja ja hyttialueita 3D suunnitteluohjelmistolla. Käytät työssäsi päivittäin 3D suunnitteluohjelmistoa sekä MS Officen ohjelmia ja näistä toivoisimme sinulla olevan aikaisempaa käyttökokemusta. Sinun tulee myös pärjätä hyvin englannin kielellä, sillä tarvitset englantia päivittäisessä työssäsi.

Odotamme valittavilta henkilöiltä teknistä ja visuaalista hahmotuskykyä sekä kykyä hallita suuria kokonaisuuksia. Osaat myös edetä työtehtäviesi kanssa järjestelmällisesti huomioiden työn projektiluontoisuuden.

Työ sopii hyvin pitkään alalla työskennelleelle laivateollisuuden suunnittelijalle tai tuoreelle vastavalmistuneelle laivanrakennus insinöörille.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, jossa pääset kehittymään laivateollisuuden raudan lujaksi ammattilaiseksi, jos sitä et vielä ole.

Tulemme työllistämään asiakkaallemme kaiken kaikkiaan neljä suunnittelijaa: kaksi vakituiseen työsuhteeseen ja kaksi vajaan vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen. Määräaikaiseen työsuhteeseen työllistyvillä on mahdollisuus myös työllistyä yritykseen pidemmäksikin aikaa.

Rekrytoinnin tulee hoitamaan Eezy, mutta tulet työllistymään suoraan Orsapin palkkalistoille.

Palkkaus sopimuksen mukaan.

Työt alkavat elokuussa 2021

Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 30.6.2021 mennessä. Voit jättää hakemuksen oheisen linkin kautta tai sähköpostiosoitteeseen julia.uimonen@eezy.fi otsikolla "Orsap Oy, suunnittelija".

 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Julia Uimonen, Eezy Henkilöstöpalvelut, p.050 431 2040, julia.uimonen@eezy.fi

Ninni Salama, Eezy Henkilöstöpalvelut, p.050 313 0659, ninni.salama@eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1466009
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Varsinais-Suomi, Raisio, Turku