(Poistunut julkaisusta)

Sisustusrakentaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2019

Pysyykö sinulla maalipensseli käsissä ja asettelet laatat kauniiseen riviin?

Etsimme nyt kahta Remontti-Reiskaa tai –Raijaa hoitamaan asiakastilojemme remontteja ja tilamuutoksia Lappeenrantaan ja lähialueille.

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on kiinteistöhuollossamme varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.

Tässä tehtävässä vastaat tilamuutoksista ja remonteista, mm. maalauksesta, mattotöistä ja laatoituksesta toimistoissa ja asiakastiloissa. Työajat tehtävässä sijoittuvat arkipäiville klo 07-15.30 välille. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Toivomme sinulta kokemusta monipuolisista korjaus ja remontointi tehtävistä. Erityisesti arvostamme korkeaa työnlaatua ja kaunista lopputulosta. Eduksi katsomme alalle soveltuvan koulutuksen sekä kurssit ja voimassa olevan työturvallisuuskortin. Lisäksi tehtävässä tarvitset suomen kielen taitoa ja vahvaa peruskuntoa. Toivomme sinulta valmiutta liikkua Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan alueella, ajokortti ja mahdollisuus käyttää omaa autoa ovat suotavia.

Me tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan, jossa pääset mielenkiintoisten ja haastavien tehtävien pariin. Arvostamme ammattitaitoasi ja kannustamme sinua kehittämään ammattitaitoasi entisestään kattavien koulutusohjelmiemme parissa. Saat käyttöösi myös ISS Palveluiden henkilökunta edut ja turvallisen työympäristön.

Kiinnostuitko? Kerro meille itsestäsi ja aikaisemmista kokemuksestasi täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi . Hakuaika tehtävään päättyy 8.12.2019.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -