Sisustusprojektimyyjä
Koolmat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.9.2020

Etsimme henkilöä, jolla riittää ideoita, energiaa ja joka on työssään luontaisesti määrätietoinen sekä esiintymiskykyinen.
Hallitset b2b markkinat ja lisäksi showroomissamme tapahtuvan myynnin/esittelyn, asiakkaiden ja päämiesten kohtaamisen. Ymmärrät henkilökohtaisten kohtaamisten ja käyntien tärkeyden osana työtäsi.
Sinulla on vahvaa aikaisempaa kokemusta myynnistä b2b sektorilla, liikkuvasta myyntityöstä ja pystyt myös liikkumaan ajoittain laajalla alueella Suomessa.

Viihdyt meillä, jos tahdot aina oppia lisää, nautit järjestelmällisestä tekemisestä, asiakkaiden palvelemisesta, aktiivisesta kenttämyynnistä ja olet tarkka yksityiskohdista. Aito kiinnostus ja ammattitaito sisustukseen ja ihmisten kohtaamiseen on kaiken ydin. Arvostamme vankkaa kokemusta ja painotamme sen lisäksi hyvää asennetta, tekemisen meininkiä ja henkilökohtaisia ominaisuuksia.
Menestymisen avaimet ovat käsissäsi, mikäli olet idearikas, nopea oppimaan, rohkea ja energinen, sekä sopivan tarkka yksityiskohdissa.
Tarvitset työssäsi kykyä hahmottaa arkkitehtien ja suunnittelijoiden pohjakuvia, sisustuksen kokonaisvaltaista ymmärrystä ammattimaisella tasolla, sujuvaa englanninkielitaitoa , tietotekniikan perusosaamista ja lisäksi sinulla on oman auton käyttömahdollisuus.

Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät inspiroivassa ja hektisessä työympäristössä sekä jatkuvan koulutuksen työn ohessa. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Anssi Melametsä klo 15-17 puh 0400-750585.
Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen anssi.melametsa@koolmat.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot