Sisustusprojektiassistentti
Koolmat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Haemme tuotantotiimiimme aktiivista projektiassistenttia monipuolisiin myyntiä avustaviin tehtäviin.

Me Koolmat Oy:ssä haluamme palvella asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla. Kauttamme asiakas saa kattavan valikoiman korkealaatuisia mattoja, tekstiililaattoja, vinyylipäällysteitä sekä kalusteita ja piensisustustuotteita niin julkisiin tiloihin kuin koteihin. Valikoimastamme löytyvät myös valaisimet, verhot ja verhoilukankaat. Tuemme ammattitaidolla asiakasta läpi koko projektin aina toimitukseen ja asennukseen saakka varmistaen koko palveluprosessin toimivuuden asiakaslähtöisesti.
 

Projektiassistentin työssäsi varmistat palveluprosessin sujuvuuden, toimien läheisessä yhteistyössä oman projektimyyntitiimin sekä asiakkaidemme kanssa. Tarjoat täyden tukesi maahantuomiemme korkealaatuisten tuotteiden toimitusketjuun ja prosessin kehittämiseen sekä asiakaspalveluun osaavana ja energisenä tiimin jäsenenä.
 

Päivittäiseen työnkuvaasi kuuluu toimitusten ja asennusten suunnittelu, aikataulutus ja organisointi yhteistyössä kumppaniverkoston, loppuasiakkaan ja oman tiimin kanssa. Työtehtäviäsi ovat mm. mittakäynnit, toimitusten toteuttaminen ja valvonta. Tarvittaessa hallitset myös muut toimistolla ja näyttelytilassa tapahtuvat työtehtävät kuten postitus, kahvitus, tapahtumajärjestelyt sekä näyttelytilan ylläpito. Tärkeää on, että ymmärrät vaivatta laajoja kokonaisuuksia, seuraat ja hallinnoit usean projektin etenemistä samanaikaisesti sekä pidät kiireestä huolimatta langat tiiviisti käsissäsi.

Työ tehdään Helsingin Merikorttelissa sijaitsevalta toimistolta käsin, mutta liikut päivittäin myös kentällä asiakasrajapinnassa kohteissa ja työmailla pääkaupunkiseudulla autolla.

Työssä menestyminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, itsenäistä ja oma-aloitteista otetta, työtä pelkäämätöntä asennetta, tarkkuutta ja erinomaista organisointikykyä. Lisäksi tarvitset hyviä kommunikointi - ja asiakaspalvelutaitoja, sujuvaa englannin kielen taitoa, perustason ATK-taitoja sekä B-ajokortin.


Jos koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja CV:si 31.01.2020 mennessä osoitteeseen susanna.melametsa@koolmat.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot