(Poistunut julkaisusta)

Sisustusostaja
Maximus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2018

Haemme rakennusalalla toimivalle asiakkaallemme

SISUSTUSOSTAJAA

pääkaupunkiseudun rakennuskohteisiin.

Asiakasyrityksemme on isompi asuntorakennuttaja jonka pääkonttori sijaitsee Helsingissä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tehtävä voi olla määräaikainen tai vakituinen sopimuksen mukaan. Asiakkaamme on hyvämaineinen nykyaikainen rakennuttaja. He tarjoavat kilpailukykyisen palkkauksen ja hyvät edut, sekä ammattimaisesti johdetun organisaation taustatuen.

Sisustusmateriaalien ostajana vastaat itsenäisesti asukasmuutoksiin liittyvistä tuotehankinnoista. Käytännössä kaikkien pk-seudulla olevien uudiskohteiden sisustusmateriaalien hankinnoista. Hankittavia materiaaleja ovat mm. laminaatit/parketit, laatat, keittiöt, kylpyhuonekalusteet, muutostyömateriaalit sekä jalkalistat. 

Edellytämme kokemusta rakennusalan yrityksessä työskentelystä. Tehtävään valitun henkilön tulee tuntea alan tärkeimmät valmistajat ja heidän tuotteensa, sekä tähän liittyvät käytännöt. 

Työn aloitus pian, jo elokuussa tai sopimuksen mukaan. Hakijoiden haastattelut ja esittely asiakasyritykselle aloitetaan välittömästi.

Soita ja kysy lisää, tai lähetä hakemus/CV linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Tommi Kerajärvi, puh. 045 844 8888 tai tommi.kerajarvi@maximus.fi.

Tutustu Maximukseen tästä: https://rekry.maximus.fi

Mikäli juuri tämä tehtävä ei ole sinulle sopiva, ota kuitenkin yhteyttä. Meillä on kattavat kontaktiverkostot ja yli 200 aktiivista rakennusalan yritystä asiakkaana, joihin voimme tarjota osaamistasi. Kaikki tiedot käsitellään luottamuksellisesti.

Maximus Oy on rakennusalaan keskittynyt johtava henkilöstöpalveluyritys, joka on tuottanut toimivia henkilöstöratkaisuja rakennusalan yrityksille jo vuodesta 2001 lähtien. Toimimme pääkaupunkiseudulla, Uudellamaalla sekä Pirkanmaan- ja Päijät-Hämeen alueella.