(Poistunut julkaisusta)

Sisustusmyyjiä
Oy Vallila Collection Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.8.2019

Haemme uuteen Porttipuiston läheisyyteen avattavaan Helsinki Outlet-kylän Vallila Outlet-myymälää

SISUSTUSMYYJIÄ

Joukkomme kaipaavat energisiä ja oma-aloitteisia myyjiä sekä asiakaspalvelun ammattilaisia.

Työtehtäviisi kuuluu Vallila-tuotteiden myyntityö, asiakaspalvelu sekä myymälän ilmeestä huolehtiminen Vallilan antaman ohjeistuksen mukaisesti.

Sinulle on luonteenomaista positiivinen sekä reipas ote asiakaspalvelutyöhön ja asiat hoituvat joustavalla ja yhteistyökykyisellä asenteella. Tarjoat myyntihenkisellä osaamisellasi asiakkaille heidän tarpeidensa mukaisia ratkaisuja tunnetuista ja laadukkaista tuotteistamme tarvittaessa myös englannin kielellä. Muu kielitaito ja aikaisempi kokemus sisustustekstiilien myynnistä katsotaan eduksi. Huomioithan, että työskentely Vallila Outlet-myymälässä vaatii täysi-ikäisyyttä.

Etsimme osa-aikaisia myyjiä keskimäärin 30 tuntia viikossa ja 15 tuntia viikossa sopimuksilla. Lisäksi etsimme tarvittaessa töihin kutsuttavaa myyjää keskimäärin 4 tuntia viikossa sopimuksella.

Tehtävät täytetään mahdollisimman nopeasti ja työt alkavat sopimuksen mukaan loka-marraskuun aikana.

Palkkaus on kaupan työehtosopimuksen mukainen. Työajat määräytyvät myymälän aukioloaikojen mukaisesti sisältäen ilta- ja viikonloppuvuoroja. Tehtävään sovelletaan kaupan alan työehtosopimusta.

Jos olet kiinnostunut tehtävästä – jätä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi sähköisesti 8.9.2019 mennessä osoitteella rekrytointi(at)vallilainterior.fi otsikolla ”Myyjä Helsinki Outlet” Ilmoitathan hakemuksessasi, oletko kiinnostunut 30h/vko, 15h/vko vai 4h/vko sopimuksesta.