(Poistunut julkaisusta)

Sisustusmyyjiä ja varastotyöntekijöitä
Indoor Group Oy / Sotka Porvoo

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2020

Haemme uuteen Porvoon myymäläämme 

SISUSTUSMYYJIÄ JA VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ

vakituisiin ja kokoaikaisiin sekä osa-aikaisiin työsuhteisiin. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä.

Sisustusmyyjänä tehtävänäsi on aktiivinen huonekalujen ja sisustustuotteiden myyntityö. Tavoitteenasi on löytää asiakkaillesi oikeat ratkaisut kodin sisustamiseen. Menestyt parhaiten työssäsi, kun sinulla on määrätietoinen ja asiakaslähtöinen asenne työhösi. Myyntityön lisäksi osallistut pitämään myymälän konseptin mukaisessa kunnossa sekä vastaat oman vastuualueesi tuotteiden esillepanosta ja osaston ylläpidosta. Haluat tehdä aktiivista ja tavoitteellista myyntityötä myymäläympäristössä.

Varastotehtävässä työnkuvaan kuuluu noutoasiakkaiden palvelemisen lisäksi erilaisia varastoon ja asiakaspalveluun liittyviä tehtäviä, mm. kuormien vastaanottamista ja purkamista, inventointia sekä kalusteiden kasaamista. 
Hakijoilta edellytämme aktiivisen ja positiivisen palveluasenteen lisäksi oma-aloitteellisuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja B-ajoneuvoluokan ajokorttia. Aikaisempi kokemus varasto- ja asiakaspalvelutyöstä sekä trukkikortti luetaan eduksi. 

Tarjoamme sinulle: 

- perehdytyksen tehtävääsi 
- laadukkaat tuotteet 
- motivoivan palkkauksen 
- johtavan konseptin 

Odotamme sinulta: 

- kokemusta aktiivisesta myyntityöstä/ varastotyöstä 
- tuloshakuista ja aktiivista otetta työskentelyysi 
- innostunutta ja ennakkoluulotonta asennetta 
- ratkaisukeskeisyyttä ja hyviä sosiaalisia vuorovaikutustaitoja  


Jos kiinnostuit, täytä hakemus ja cv 17.5.2020 mennessä rekrytointisivustomme kautta. Tehtäviin liittyvät tiedustelut myymäläpäällikölle sähköpostilla, emmi.pakarinen@asko.fi