(Poistunut julkaisusta)

Sisustusmyyjä/Huonekalumyyjä
Indoor Group Oy / Sotka Pieksämäki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2020

Haemme Pieksämäen myymäläämme 

SISUSTUSMYYJÄÄ/VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ

määräaikaiseen 9.3.2020 - 31.12.2020, osa-aikaiseen 20h/vko työsuhteeseen.
Tärkeimpänä tehtävänäsi on aktiivinen huonekalujen ja sisustustuotteiden myyntityö. Tavoitteenasi on löytää asiakkaillesi oikeat ratkaisut kodin sisustamiseen. Menestyt parhaiten työssäsi, kun sinulla on määrätietoinen ja asiakaslähtöinen asenne työhösi. Myyntityön lisäksi osallistut pitämään myymälän konseptin mukaisessa kunnossa sekä vastaat oman vastuualueesi tuotteiden esillepanosta ja osaston ylläpidosta. 
Haluat tehdä aktiivista ja tavoitteellista myyntityötä myymäläympäristössä.

Varastossa tehtäviisi kuuluu noutoasiakkaiden palvelemisen lisäksi mm. kuormien vastaanottaminen ja hyllyttäminen, kalusteiden kasaaminen sekä muita varastoon liittyviä tehtäviä. 

Tehtävän hoitaminen edellyttää myyntihenkisyyttä sekä hyviä sosiaalisia vuorovaikutustaitoja. Tarvitset myös oma-aloitteellisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Aikaisempi kokemus myynti- ja varastotyöstä sekä trukin käytöstä luetaan eduksi. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä.

Jos kiinnostuit, täytä hakemus ja cv mahdollisimman pian, mutta viimeistään 8.3.2020 mennessä rekrytointisivustomme kautta. Tehtäviin liittyvät tiedustelut myymäläpäällikölle sähköpostilla, jaana.hyttinen@sotka.fi