(Poistunut julkaisusta)

Sisustusmyyjä
Isku Koti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2018

Haemme Isku Kodin pääkaupunkiseudun myymälöihin energisiä sisustusmyyjiä!

Iskun sisustusmyyjä on oma-aloitteinen tiimipelaaja, joka haluaa olla paras työssään – oletko sinä sellainen?

Meillä ei pelätä asiakasta. Hymysi ei siis hyydy kovimmankaan kiireen keskellä, vaikka palveltavanasi olisi useampi asiakas yhtä aikaa. Hallitset tavanomaiset tietokoneohjelmat, sekä pystyt omaksumaan uudet työkalut, tehtävät ja toimintatavat nopeasti.

Ammattitaitoinen myynnillinen asiakaspalvelu on meille Iskussa tärkeää ja siksi toivomme, että omaat vahvan myynnillisen asenteen, osaat kartoittaa asiakkaan tarpeen ja sinulla on kyky tarjota asiakkaillemme yksilöllisiä sisustusratkaisuja. Sisustusratkaisujen löytämiseksi tarvitset visuaalista silmää ja tarkkaa työskentelyotetta.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen (30h/vko) ja kannustavan palkkausmallin kotimaisessa perheyrityksessä, joka on toiminut alalla 90 vuotta.  

Tunnistatko itsesi ja otat haasteemme vastaan? Siinä tapauksessa lähetä napakka avoin hakemus ja CV osoitteeseen rekrytointi@isku.fi viimeistään 1.7.2018 mennessä. Kirjoita sähköpostin otsikkokenttään sisustusmyyjä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja pyrimme aloittamaan haastattelut heti.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Tuomas Koivukoski ma 18.6.–ke 20.6. klo 13-16 puhelimitse p. 044 792 4404.