Sisustusmyyjä Vepsäläiselle
Vepsäläinen Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2021

Haluatko töihin huippuluokan asiakaspalvelun pariin? Haemme SISUSTUSMYYJIÄ Vepsäläiselle Espoon Kehä III:n sekä Suomenojan myymälälöihin.
Etsimme työhön innostunutta tekijää, joilta löytyy energistä asennetta, myyntihenkisyyttä ja oma-aloitteisuutta.

Haluamme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla ja inspiroida erilaisin sisustusratkaisuin niin pienissä yksittäisissä ostoksissa kuin isoissa kokonaisuuksissakin. Pääset tekemään monipuolista työtä upeiden tuotteiden kanssa ja ylittämään asiakkaan odotukset asiakaspalvelulla hyvässä porukassa. Työtehtävät koostuvat pääsääntöisesti myynnistä, asiakaspalvelusta sekä erilaisista myynnin tukitehtävistä Espoon myymälöissämme.

Sinulla on reipas ja asiakaspalveluhenkinen ote työhön ja osaat kuunnella asiakkaan toiveita ja tarjota ratkaisuja. Omaat kokemusta tuloksellisesta myyntityöstä ja innostut kaupan tekemisestä. Olet oma-aloitteinen sekä halukas oppimaan uutta työssäsi ja jakamaan osaamistasi työkavereiden kanssa, tiimissä. Työkaluina käytämme Office-ohjelmia sekä omaa toiminnanohjausjärjestelmäämme, johon saat perehdytyksen työn alkaessa. Sinulla on hyvä käytännön englannin kielen taito, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme kokoaikaisen, toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen. Työllistyt Vepsäläisen kirjoille.

Työt alkavat sopimuksen mukaan loppuvuoden aikana kattavalla perehdytyksellä.

Jos olet jo kerryttänyt myynti- ja asiakaspalvelukokemusta ja olet kiinnostunut sisustuksesta ja omaat visuaalista silmää, niin tämä saattaa olla tilaisuutesi.

Jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään heti niiden saavuttua ja paikat täytetään sopivien työntekijöiden löydyttyä. Älä suotta jätä hakemistasi viimeiseen päivään, sillä viemme rekrytointiprosessia eteenpäin jo hakuajan kuluessa.

Suoritamme ensimmäisen haastattelukierroksen videokysymyksillä. Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme myös varsinaiset haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot