Sisustusmyyjä Salon Asko-myymälään, Indoor Group Oy
Kirjaudu

Kirjaudu

×
 
(Poistunut julkaisusta)

Sisustusmyyjä Salon Asko-myymälään
Indoor Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2013

Asko on toiminut Suomessa vuodesta 1918 lähtien. Asko on suomalaisen kodinsisustamisen tunnetuin tuotemerkki. Askossa on laatutietoiselle kodin sisustajalla kilpailukykyinen mallisto, alan aktiivisin ja luotettavin palvelu sekä virikkeellisin myymälä. Asko kuuluu Sotkan ohella Suomen johtavaan huonekalu -ja sisustusratkaisuja myyvään Indoor Group -konserniin. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2011 178 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä keskimäärin 628. Indoor Group Oy on kuulunut vuodesta 2005 lähtien Kesko konserniin.


Haemme Salon myymälään sisustusmyyjää


Tehtäväkuvaus:


Tärkeimpänä tehtävänäsi on aktiivinen huonekalujen ja sisustustuotteiden myyntityö. Tavoitteenasi on löytää asiakkaillesi oikeat ratkaisut kodin sisustamiseen. Menestyt parhaiten työssäsi, kun sinulla on määrätietoinen ja asiakaslähtöinen asenne työhösi. Myyntityön lisäksi osallistut pitämään myymälän konseptin mukaisessa kunnossa sekä vastaat oman vastuualueesi tuotteiden esillepanosta ja osaston ylläpidosta.


Yleistä:


Haluat tehdä aktiivista ja tavoitteellista myyntityötä myymäläympäristössä. Tehtävän hoitaminen edellyttää myyntihenkisyyttä sekä hyviä sosiaalisia vuorovaikutustaitoja. Asko tarjoaa sinulle hyvän ja kilpailukykyisen palkkauksen. Tehtävä on määräaikainen (10.6. - 18.8.2013) ja osa-aikainen (30 h/vko).


Tarjoamme sinulle:


- perehdytyksen tehtävääsi
- laadukkaat tuotteet myytäväksesi
- motivoivan palkkauksen
- johtavan konseptin


Odotamme sinulta:


- kokemusta aktiivisesta myyntityöstä
- tuloshakuista ja aktiivista otetta työskentelyysi
- innostunutta ja ennakkoluulotonta asennetta
- ratkaisukeskeisyyttä ja hyviä sosiaalisia vuorovaikutustaitoja


Jos kiinnostuit, lähetä sähköpostihakemus ja cv 28.04.2013 mennessä myymäläpäällikkö Rosinka Tannerille osoitteeseen, salo.asko@asko.fi. Mahdolliset tehtävään liittyvät tiedustelut myös sähköpostilla.