(Poistunut julkaisusta)

Sisustusmyyjä, K-Rauta Sodankylä
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2019
Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.

Haluamme innostuneen ja ammattitaitoisen sisustusmyyjän huolehtimaan siitä, että kauppakokemus K-Rauta Sodankylässä ylittää asiakkaidemme odotukset.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työtä on tarjolla 37,5 tuntia viikossa.

Sisustusmyyjän työtehtäviin kuuluvat monipuolisesti asiakaspalvelu ja myyntityö sisustusosastolla sekä keittiö- ja kylpyhuonekalusteiden myynti sekä osaston kunnossapitoon liittyviä tehtäviä. Työvuorot sijoittuvat myymälän aukiolojen mukaisesti. Palkka määräytyy kaupan alan TES:n mukaan.

Työsuhde solmitaan työntekijän ja K-Raudan välille.

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja sitä tehdään asiakkaita herkällä korvalla kuunnellen. K-ryhmä tarjoaa laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehittää uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

K-ryhmä on iso ja vahva ryhmä mutta tarjoaa välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. K-ryhmässä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehditaan asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa - tule K-ryhmään.


Edellytämme sinulta

Sisustusalan ammattitaitoa
Palveluhenkisyyttä ja asennetta työhön
Kokonaisuuksien hallintaa
Työtä pelkäämätöntä asennetta
Vastuunottokykyä


Tarjoamme sinulle

Vakituisen työpaikan
Mahdollisuuden kehittyä asiakaspalvelutyössä
Hyvän työilmapiirin
Vaihtelevan ja monipuolisen työn
Hauskat ja innostavat työkaverit


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa

Ensimmäinen haastattelukierros tehdään videohaastatteluna, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.


Lisätietoja

Saara Höök
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
020 7206 577
saara.hook@staffpoint.fi