(Poistunut julkaisusta)

Sisustuskoordinaattori
DEN Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2020

Haemme Den Finland Oy:lle sisustuskoordinaattoria vastaamaan talobrändiemme pintamateriaalien sisustusvalikoimasta, hinnoittelusta ja tilauksista. Työskentelet vahvojen muuttovalmisbrändiemme Designtalon, Ainoakodin ja Finnlamellin kanssa.

Sisustuskoordinaattorina vastaat siitä, että sisustustuotteiden tiedot hintoineen ovat järjestelmissämme jatkuvasti ajan tasalla. Valikoimaasi kuuluvat muun muassa laatat, lattiamateriaalit, maalit, tapetit, listat ja sisäportaat. Suuri osa työajastasi kuluu asiakkaiden sisustusmuutosten hinnoittelussa sekä sisustustarviketilauksissa. Lisäksi autat asiakasta sisustusvalintoihin liittyvissä käytännön kysymyksissä esim. tuotteiden ominaisuuksista. Vastaat itsenäisesti sisustustuotevalikoimasta ajantasaisena pitämisestä sekä valikoiman sisällön kehittämisestä yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa. Kuulut konsernin hankintatiimiin ja toimenkuvaasi kuuluu myös muita tilaustoiminnan tehtäviä eri tuoteryhmistä.

Toivomme sinulta:

  • Sisustustuotteiden tuoteryhmän tuntemusta
  • Mielellään kokemusta vastaavantyyppisestä koordinaattorin tehtävästä
  • Iloista ja positiivista asiakaspalveluasennetta
  • Halua ja kykyä hoitaa asiat kerralla kuntoon
  • Tarkkuutta ja kiinnostusta työskennellä numeroiden ja tuotetietojen parissa

Tehtävässä on hyödyksi kaupallisen alan koulutus/työkokemus. Sisustussuunnittelijan koulutus ja työkokemus sisustusmateriaalien parista katsotaan eduksi.

Tarjoamme mukavan työyhteisön sekä alati kehittyvän konsernin edut vahvojen brändien parissa. Työtehtävä on vakituinen ja kokopäiväinen. Toimipisteesi sijaitsee asuinpaikkasi mukaan joko Vantaalla, Oulunsalossa tai Alajärvellä.

Hakeminen ja lisätietoja

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kipaise täyttämään hakemus palkkatoivomuksineen alla olevasta linkistä viimeistään 18.9. Lisätietoja tehtävästä antaa tilaustoiminnan esimies Katja Lepistö puhelimitse 040 193 7509 maanantaina 7.9. klo 10-11 ja torstaina 10.9. klo 13-15 sekä keskiviikkona 16.9. klo 8-9 tai sähköpostilla  katja.lepisto@den.fi.