Sisustuskoordinaattori / Hartela Etelä-Suomi Oy, Helsinki
MPS-Yhtiöt

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.4.2021

Haemme Helsinkiin


Osaavaa ja innostunutta sisustuskoordinaattoria


Etsimme asiakaslähtöistä sisustusmateriaalien ja muutostöiden osaajaa vahvistamaan tiimiämme Hartela Etelä-Suomen yksikköön. Olet parhaimmillasi, kun autat asiakasta tekemään oikeita valintoja hänen päättäessään yhdestä elämänsä tärkeimmästä hankinnasta. Koet tärkeäksi, että voit omalla toiminnallasi varmistaa asiakkaan tyytyväisyyden. Pääset mukaan mahtaviin rakennusprojekteihin, joita meillä on nyt käynnissä mm. Kruunuvuorenrannassa ja Myyrmäessä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen roolin asuntokaupan ja sen tukitoimintojen parissa sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä työssäsi - mahdollisesti myös esihenkilötehtäviin. Etsimämme osaaja nauttii asiakastyöstä ja sen vaatimasta huolellisesta lupausten pitämisestä. Hän on kuin kotonaan toimiston ja asiakaskohtaamisten lisäksi myös työmaan touhussa ja betonin tuoksussa.

Hartelan sisutuskoordinaattorien tiimi on osa asuntomyyntitiimiä, joka muodostuu myynnin ja asiakaspalvelun osaajista. Ydintehtäväsi on asiakkaan yksilöllisten valintojen ohjaus ja tuki, sekä asiakkaan tyytyväisyyden varmistaminen rakennusprojektin aikana aina kohteen luovutuksen jälkeiseen seurantaan asti – toiminnan kannattavuutta unohtamatta. Nyt avoinna olevaan tehtävään voidaan liittää lisävastuita hakijan kokemuksen ja osaamisen mukaan. 

Asiakas on sinulle ykkönen, joten työsi vaatii hyvät sosiaaliset vuorovaikutustaidot niin suullisesti kuin kirjallisesti. Sinulla tulisi olla ymmärrystä ja osaamista asuntorakentamisen teknisestä puolesta ja osaat yhdistää asiakkaan pyynnöt niiden toteuttamisen mahdollisuuksiin ja kustannuksiin. Kokemus työmaalla työskentelystä ja vastaavista tehtävistä esimerkiksi muutostyö- tai asiakaspalveluinsinöörinä on eduksi tehtävässä menestymisessä, mutta ei ehdoton vaatimus. Myös koulutustaustasi voi olla moninainen.

Olet toimintatyyliltäsi joustava tiimipeluri ja kykenet pitämään useita lankoja käsissäsi siten, että asiakkaalle annetut lupaukset pidetään ja tehtävät hoidetaan loppuun asti. Englannin kielen taito on työssä menestymisen kannalta olennaista.

Työtämme ohjaavat Hartelan arvot: asiakasläheisyys, ammattiylpeys ja aloitteellisuus — onkin tärkeää, että arvomme näkyvät työssäsi.

Mikäli kiinnostuit, toimi pikaisesti ja lähetä meille hakemuksesi palkkatoiveineen 13.5.2021 mennessä osoitteessa uratori.mps.fi. Haastattelut toteutetaan toukokuun aikana. Lisätietoja tehtävästä antavat Kristiina Pajunen, puh. 040 589 5557 (soittoajat 30.4. klo 9-11, 4. ja 5.5. klo 15-17 sekä 11.5 klo 15-17) ja MPS-konsultti Iiro Pohjanoksa, puh. 0500 827384.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot