(Poistunut julkaisusta)

Sisustuskirvesmies
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2020

Kesä lähenee ja raksat kuumenee! Me WorkPowerilla haemme ammattitaitoista sisustuskirvesmiestä Pirkanmaalle vaihtuviin työtehtäviin!

Työtehtäviin kuuluu muun muassa ikkuna- ja oviasennukset, ulko- ja sisäseinäverhoukset, kattoverhoukset, saunojen sisustukset, listoitukset ja lattioiden päällystämiset parketilla ja lattialaudalla. Kohteet ovat pääosin uudiskohteita Tampereella ja lähialueilla.

Alan koulutuksen katsomme eduksi, mutta myös alalla työskentelemisen kautta hankittu kokemus ja sen tuoma ammattitaito puhuu puolestaan. Etsimme työntekijää, joka on tarkka, tehokas ja oma-aloitteinen, itsenäiseen työskentelyynkin soveltuva ammattilainen. Työturvallisuuskortti vaaditaan. 

WorkPower on perustettu vuonna 2003 Tampereella ja melkein kahden vuosikymmenen kokemuksen synnyttämän ammattitaidon pohjalta palvelemme asiakkaitamme ja työntekijöitämme. Osaava raksatiimimme tukee ja auttaa sinua päivittäisissä työasioissa. Tulet myös saamaan meiltä kaiken tarvittavan työn tekemiseen. Sopivat työvarusteet ja kattava perehdytys ovat meille itsestäänselvyys! Tarjoamme sinulle myös kilpailukykyisen palkan kokemukseesi perustuen. 

Mikäli uusi työ sisustuskirvesmiehenä WorkPowerilla kiinnostaa, jätä hakemuksesi jo heti tänään! 

Jos sinulla on kysyttävää, HR-koordinaattorit Jenna ja Jasmi auttavat mielellään.

Jenna p. 0406679544

Jasmi p. 0406462426

Avainsanat: sisustuskirvesmies, kirvesmies, raksa, Tampere, Pirkanmaa