(Poistunut julkaisusta)

Sisustuskirvesmies
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019
Etsimme nyt ammattitaitoista SISUSTUSKIRVESMIESTÄ tiimiimme Lahteen .

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin ja urakointiin. 

Tehtävässä vastaat erilaisista rakennustöistä eri asiakaskohteissa. Matkustusvalmiuden ja kiinnostuksen mukaan tehtävässä voi tarjoutua mahdollisuus lyhytkestoisiin työkeikkoihin myös muualla Suomessa. Työ on kokopäivätyötä ja sijoittuu arkipäiville klo 7- 16 välille. 

Etsimällämme henkilöllä on soveltuva rakennusalan koulutus (kirvesmies) sekä aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä vähintään viiden vuoden ajalta. Tarvitset työssä B-ajokorttia sekä mahdollisuutta käyttää omaa autoa. Pystyt työskentelemään itsenäisesti, olet joustava, omaat hyvät vuorovaikutustaidot sekä pystyt kommunikoimaan suomen kielellä asiakkaan kanssa. 

Tarjoamme mielenkiintoisen työn alan johtavassa yrityksessä sekä ammattitaitoisen tiimin- ja ison kansainvälisen yrityksen tuen. ISS Palvelut tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia kouluttautua ja edetä urallasi.

Hae tehtävään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 22.9.2019 ja työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -