Sisustuskirvesmies
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2019

Asiakkaamme toiminnan kasvaessa etsimme nyt SISUSTUSKIRVESMIESTÄ vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Rovaniemelle.

Sisustuskirvesmiehenä työnkuvaasi kuuluu sisustuskirvesmiehen perustyöt kotitalouksissa, joita ovat mm. lattian asennukset, listoitukset, kuivien tilojen maali- ja tapettityöt sekä viimeistelyt. Työt tehdään arkipäivisin.

Tehtävässä edellytetään, että sinulle on karttunut kokemusta jo vastaavista töistä, olet motivoitunut työhösi ja haluat oppia uutta. Arvostamme itsenäistä ja oma-aloitteista otetta työhön, ahkeruutta, hyvää työn jälkeä ja luotettavuutta. Katsomme eduksi, jos sinulta löytyy kokemusta lisäksi märkätilatöistä kuten erityksistä ja laatoituksista.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan lisäksi työyhteisön, jossa töitä tehdään hyvällä asenteella, ammattitaidolla ja asiakaslähtöisesti. Pääset osaksi kannustavaa ja rentoa tiimiä sekä kehittymään vastuullisessa ja kasvavassa yrityksessä.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus viimeistään 18.8.2019. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Personalhusetin kanssa ja tehtävään valitut henkilöt työllistyvät suoraan asiakasyritykseen. Työt alkavat lokakuun alussa tai sopimuksen mukaan. Lisätietoja paikasta voi tiedustella Jennika Puomiselta / jennika.puominen@personalhuset.fi / 050 409 7304

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1287535
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 18.8.2019
  • Hakuosoite: www-osoite