(Poistunut julkaisusta)

Sisustuskirvesmies
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2019

Kierrätysyhteiskunnan rakentaminen vaatii rutkasti työtä, onneksi satumme osaamaan sen homman - naula kerrallaan.
Meillä työskentelee 300 korjausrakentamisen ja vahinkosaneerauksen ammattilaista. Hoidamme kaikki rakennus- ja remonttipalvelut aina kalusteasennuksista perusteelliseen korjausrakentamiseen. Meillä töitä riittää ja suhdanteet ei helposti hetkauta!

Huomio Oulu, nyt haemme porukkaan

SISUSTUSKIRVESMIESTÄ

vakituiseen työhön Oulun korjausrakentamisen yksikön alueelle. Tehtäväkenttä pitää sisällään vaihtelevia korjausrakennustehtäviä kuten laatoitus ja mattotöitä sekä kalusteasennuksia erilaisissa asiakaskohteissamme. Tehtävä on kokoaikainen ja työvuorot ovat pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin klo 7-15.

Korjausrakentaminen ja vahinkosaneeraus ovat sinulle termeinä tuttuja ja sinulta löytyy kokemusta erityisesti sisustustöistä kuten laatoituksesta, tapetoinnista ja mattotöistä. Työssä tarvitaan ammatillisen monitaitoisuuden lisäksi oma-aloitteisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja asiakkaiden kanssa. Takataskustasi löytyy työturvallisuus- ja tulityökortit. Työn liikkuvuuden vuoksi tehtävä edellyttää B-ajokorttia.

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään jos sinulla on kiinnostusta edetä vielä vaativampiin tehtäviin.

Toimi pian ja ilahduta meitä hakemuksellasi. Luemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä. Jos jokin vielä askarruttaa, voit kilauttaa arkisin klo 14-15.30 Jari Impolalle p. 050 431 8149 tai Kari Säkkiselle p. 050 385 3694.