(Poistunut julkaisusta)

Sisustuskirvesmies
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2018

Haetaan itsenäistä ja vankan kokemuksen sisustuskirvesmiestä Tampereen ja Pirkanmaan työkohteisiin.

Työmaat ovat pääasiassa huoneistojen saneerausremontteja eri puolilla Tamperetta. Työtehtäviin kuuluu mm. kalusteasennukset, ikkuna- ja oviasennukset, ulko- ja sisäverhoukset, kattoverhoukset, saunojen sisustukset, listoitukset ja lattioiden päällystämiset. Odotamme hakijalta hyvää materiaalituntemusta.

Kauttamme voit päästä alan johtavien yritysten mielenkiintoisille työmaille toimimaan hyvässä porukassa. Vaadimme vain vankkaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja hyvää asennetta. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on pakollinen, mutta voimme auttaa sen hankkimisessa, mikäli voimassaoloaika on kortistasi umpeutunut.

Katsomme eduksi oman auton käyttömahdollisuuden, sillä työmaiden välillä voi joutua siirtymään myös työpäivän aikana.

Kauttamme saat tarvittavat työvaatteet ja muut välineet, kilpailukykyisen palkan sekä kattavan työterveyshuollon. Yhteyshenkilömme pitävät työntekijöistä huolta ja auttavat mieltä askarruttavissa asioissa. Hae heti oheisen linkin kautta niin jutellaan lisää!

Barona Rakennus on rakennusalan valtakunnallisesti suurin henkilöstöpalvelualan yritys. Toimimme vastuullisesti ja isona yrityksenä olemme luotettava työnantaja. Noudatamme rakennusalan töissä rakennusalan työehtosopimusta sekä työntekijämme saavat meiltä käyttöönsä asiaankuuluvat työvaatteet ja käsityökalut. Maksamme palkat ajallaan ja huolehdimme työterveydestäsi. Hyvät työntekijämme ovat toimintamme perusta ja kivijalka; Meille on tärkeää pitää heistä hyvää huolta. Työllistämme tälläkin hetkellä noin 800 rakennusalan työntekijää, joista suuri osa on työskennellyt meillä säännöllisesti yli viiden vuoden ajan. Tarjoamme jatkuvasti uusia työmahdollisuuksia niin nuorille reippaille apumiehille kuin kokeneemmillekin ammattilaisille, kuten kirvesmiehille, muurareille, maalareille, telineasentajille ja raudoittajille. Tule meille töihin!

Edellytykset työnsaannille: Työturvallisuuskortti