(Poistunut julkaisusta)

Sisustuskirvesmies, Uusimaa
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. 


Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Saunatalo Oy:lle sisustuskirvesmiestä Uudellemaalle.

Saunatalo Oy on Suomen merkittävin saunojen ja alakattojen rakentaja. He rakentavat vuosittain 3000 saunaa toiminta-alueillansa Etelä-Suomessa, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa, Pohjanmaalla ja Kanta-Hämeessä. Liikevaihto on noin 7 miljoonaa euroa vuodessa ja he työllistävät yli 70 sauna-alan ammattilaista. Asiakkaita ovat Suomen merkittävimmät rakennusliikkeet.


Sisustuskirvesmiehen työtehtäviin kuuluu esimerkiksi saunan ja alakaton koolaustyöt, panelointi sekä saunojen viimeistely ja lauteiden asennus. Tyypillinen työkohde on asuinkerrostalo, mutta asiakasyrityksemme rakentaa vuosittain myös kymmeniä julkisten tilojen saunoja. 

Edellytämme hakijoilta aiempaa työkokemusta vastaavantyyppisistä työtehtävistä. Rakennusalan koulutus katsotaan eduksi. 

Työkohteissa tullaan työskentelemään hyvin itsenäisesti. Luonnollisesti sinulla on lisäksi voimassa oleva työturvallisuuskortti. 


Etsimämme työntekijä:

  • on ahkera ja oma-aloitteinen
  • on kykeneväinen itsenäiseen työskentelyyn
  • on asiakaspalveluhenkinen
  • on huolellinen ja tarkka oman työnjäljen suhteen


Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laitathan hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian. Työsuhde tulee olemaan alkuun henkilöstönvuokrauksen kautta, mutta tietyn määräajan jälkeen on mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksemme omille palkkalistoille. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Heidi Yrjä p. 050-5988460.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.