(Poistunut julkaisusta)

Sisustuskirvesmies Uudellemaalle
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019
Etsimme asiakkaallemme saunanrakentaja ammattilaisia.
Työ on vakituinen, kokopäiväinen ja kohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla. Työssä vaaditaan puualan työkokemusta, paineensietokykyä, käsityöläisasennetta ja ammattiylpeyttä siistin työjäljen tuottamiseen.
Tehtäviin kuuluu saunapaneloinnit uudistyömaa kohteissa.

Etsimämme osaaja omaa puusepän/kirvesmiehen koulutuksen, muutaman vuoden kokemuksen puusepän/kirvesmiehen/timpurin töistä sekä positiivisen ja oppimisenhaluisen asenteen. Asennustöissä on usein kiireinen aikataulu ja vaatimustaso työnjälkeen korkea, joten olethan alan ammattilainen.

Suomen kielen taito, korkea työmoraali omaan työnjälkeen sekä halu työllistyä alan arvostetulle pitkänlinjan toimijalle.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta. Työ suoritetaan alustavasti henkilöstövuorauksena HR Yhtiöt Oy:n kautta.
Työt alkavat heti sopivan osaajan löydyttyä. Lisätietoja antaa Ari.Pajunen@hryhtiot.fi.

Toimeksiannossa on käytössä Hetipalkka-malli. Hetipalkka on HR Yhtiöiden tarjoama palvelu, jossa työntekijä saa palkan halutessaan nopeutetussa aikataulussa. Palkkapäiväsi on joka perjantai!

HR Yhtiöt OY on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys, joka on osa Citywork -konsernia. Pitkän ja monipuolisen osaamisen asioista voimme palvella useilla eri toimialoilla löytäen oikeat tekijät oikeisiin kohteisiin - tehokkaasti ja luotettavasti. Taustallamme on vahva joukko rekrytointialan rautaisia ammattilaisia, jotka palvelevat eri toimipisteissä ympäri Suomea. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää ja jätä hakemuksesi osoitteessa https://hryhtiot.fi.

avainsanat: kirvesmies, sisustuskirvesmies