(Poistunut julkaisusta)

Sisustuskirvesmies Kodin remonttipalveluihin
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2020

Haemme pääkaupunkiseudulle

Sisustuskirvesmiestä Kodin remonttipalveluihin

Työtehtäviisi kuuluu keittiö-, kylpyhuone- ja lattiaremontit. Kohteet toteutetaan asiakkaan toiveesta, joten työt pitävät sisällään myös sähkö-, ja putkitöitä. Pääset kehittämään yhdessä tiimisi kanssa uutta palvelukonseptia.

Etsimme

Etsimme reipasta työntekijää, jolla on ahkera ja tunnollinen työskentelyote. Olet moniosaaja ja tiimipelaaja. Hallitset kokonaisuuksia ja olet asiakaspalveluhenkinen. Auto käytössä on ehdoton. Eduksi katsotaan:

  • puusepän/artenomin tai vastaavan koulutus
  • kokemusta vastaavista tehtävistä
  • tiimityöskentelytaidot

Tarjoamme

Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia ja rakennusalan mielenkiintoisimpia hankkeita. Avoimuus, osallistava työskentelytapa sekä ihmisten kehittäminen on meille tärkeää. Pidämme työntekijöistämme hyvää huolta työterveyshuollon ja työhyvinvoinnin avulla. Meillä arvostetaan tekemisen meininkiä ja luotamme henkilöstömme osaamiseen ja ammattitaitoon.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Eija Rääpysjärvi 040 589 4615.  

HAE TEHTÄVÄÄN 4.10.2020 MENNESSÄ JA LIITY RAUTAISTEN OSAAJIEN JOUKKOOMME!

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö ja kaupunkikehittäjä. Kehitämme ja rakennamme asuntoja ja asumisen palveluja sekä toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja. Yhdessä asiakkaidemme kanssa lähes 8 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 10 maassa: Suomessa, Venäjällä, Ruotsissa, Norjassa, Baltiassa, Tšekissä, Slovakiassa ja Puolassa.