(Poistunut julkaisusta)

Sisustuskirvesmies (Helsinki)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2018

Haemme nyt kasvavaan rakennusalan yritykseen sisustuskirvesmiestä monipuolisiin työtehtäviin. Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen yrityksessä on tarjolla mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.

Yritys on erikoistunut huoneistoremontteihin sekä uudiskohteisiin Uudenmaan alueella. Työkohteina ovat mm. uudisrakennustyömaat sekä huoneistoremontit, joissa työtehtävät vaihtelevat monipuolisesti purkutöistä viimeistelytöihin. Arvostamme tarkkaa työnjälkeä ja monipuolista työkokemusta rakennusalalta.

Odotamme hakijoilta:
- moniosaamista, purkutyöt, korjaustyöt, sisävaiheen työt lattiasta kattoon (laatoitustaito ja kipsityökokemus katsotaan eduksi)
- kykyä työskennellä itsenäisesti sekä ryhmässä
- suomen kielen taitoa
- B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta

Tarjoamme:
- pitkäaikaisen työsuhteen hyvämaineisessa ja luotettavassa yrityksessä
- monipuolisen työnkuvan
- ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit
- mahdollisuuden kehittyä rakennusalan huippuosaajaksi

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä.

Jos haluat uusia haasteita työurallasi ja kehittyä rakennusalan huippuosaajaksi täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Esa Riikoselta, puh. 050 411 0372. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 9-16.