(Poistunut julkaisusta)

Sisustuskirvesmiehiä, Uusimaa
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. 


Etsimme nyt rakennusalalla toimivalle asiakasyrityksellemme sisustuskirvesmiehiä Uudenmaan alueelle.


Sisustuskirvesmiehen työtehtäviin kuuluu esimerkiksi saunan ja alakaton koolaustyöt, panelointi sekä saunojen viimeistely ja lauteiden asennus. Tyypillinen työkohde on asuinkerrostalo, mutta asiakasyrityksemme rakentaa vuosittain myös kymmeniä julkisten tilojen saunoja. 

Edellytämme hakijoilta aiempaa työkokemusta vastaavantyyppisistä työtehtävistä. Rakennusalan koulutus katsotaan eduksi. 

Työkohteissa tullaan työskentelemään hyvin itsenäisesti. Luonnollisesti sinulla on lisäksi voimassa oleva työturvallisuuskortti. 


Etsimämme työntekijä:

  • on ahkera ja oma-aloitteinen
  • on kykeneväinen itsenäiseen työskentelyyn
  • on asiakaspalveluhenkinen
  • on huolellinen ja tarkka oman työnjäljen suhteen


Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laitathan hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian. Työsuhde tulee olemaan alkuun henkilöstönvuokrauksen kautta, mutta tietyn määräajan jälkeen on mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksemme omille palkkalistoille. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Heidi Yrjä p. 050-598 8460.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.