(Poistunut julkaisusta)

Sisustuskirvesmiehiä Joensuuhun
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2018

Oletko hyvällä asenteella varustettu rakennusalan ammattilainen? Etsitkö haasteellista rakennusalan pestiä? Tervetuloa Personalhusetille!


Etsimme nyt SISUSTUSKIRVESMIEHIÄ Joensuuhun ja lähialueilla sijaitseviin julkisiin asiakaskohteisiimme.

Työt tehdään arkipäivisin ja toimeksiantojen kesto vaihtelee viikoista useisiin kuukausiin. Osassa kohteita on mahdollisuus päästä vakinaiseen työsuhteeseen.

Odotamme valituilta työntekijöiltä aikaisempaa kokemusta vastaavista monipuolisista timpurin tehtävistä, mutta Asenne kuitenkin ratkaisee. Arvostamme myös itsenäistä ja oma-aloitteista otetta työhön, hyvää työn jälkeä ja luotettavuutta. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on välttämätön.

Kiinnostuitko? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian ja kerro hakemuksessasi mikä on Sinun erikoisosaamista. Voit liittää mukaan CV:si. Meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerrothan niistäkin! Hakemuksia käsitellään jo hakuajalla ja paikat täytetään Heti sopivien henkilöiden löydyttyä.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.

Personalhuset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hpl.fi/

Miksi Personalhuset? www.hyvää-työtä.fi