(Poistunut julkaisusta)

Sisustusarkkitehti, Arkkitehtipalvelu Oy
Arkkitehtipalvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2018
Tule osaksi innokasta ja innovatiivista asiantuntijajoukkoamme! Arkkitehtipalvelussa työskentelee jo 80 suunnittelun ammattilaista. Meillä on laaja kokemus aluesuunnittelusta, asuntosuunnittelusta, julkisesta rakentamisesta ja toimitilasuunnittelusta, sekä peruskorjaus – ja hankesuunnittelusta. Toimipisteemme sijaitsevat Jyväskylässä, Kuopiossa, Tampereella, Helsingissä ja Lahdessa. Asiakaslähtöisyys ja tiivis ammattilaisten välinen yhteistyö ovat innovatiivisen suunnittelutyömme perusta. Kokenut henkilökuntamme hallitsee laajat ja haastavat suunnittelukokonaisuudet. Nyt etsimme jälleen asiantuntijoita osaavaan joukkoomme! http://www.arkkitehtipalvelu.fi/

Haemme nyt Jyväskylään SISUSTUSARKKITEHTIA kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen. Meillä pääset mukaan toteuttamaan tulevaisuuden oppimis- ja työympäristöjä, liiketiloja ja koteja. Onnistut työssäsi hyvin, kun sinulla on kyky löytää uusia ratkaisuja tilojen suunnittelussa asiakkaan tarpeita vastaaviksi.

Sinulla on osaamista Archicad ja AutoCAD-ohjelmista sekä Adoben ohjelmista kuten Photoshop ja Indesign. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta.

Odotamme sinulta
• aikaisempaa työkokemusta
• näyttöä laadukkaasta suunnitteluosaamisesta
• asiakaspalveluhenkisyyttä
• visuaalista silmää ja luovuutta
• korkeaa työmoraalia
• jatkuvaa halua kehittyä
• asiakaslähtöisen suunnittelun ymmärrystä ja kustannustietoisuutta

Koulutustaustasi on sisustusarkkitehdin tehtäviin soveltuva tutkinto yliopistosta tai ammattikorkeakoulusta. Määrittelemme yhdessä roolisi ja kehityspolkusi vahvuuksiesi ja tavoitteidesi mukaan.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää. Kilpailukykyisen palkan lisäksi tarjoamme lounas- ja liikuntaetuja, maksuttoman aamiaisen, polkupyöräedun sekä monipuolista työhyvinvointitoimintaa.
Panostamme suunnitelmallisesti yrityksen ja henkilöstön laadukkaaseen johtamiseen, koska meistä se on osa työhyvinvointia.

Lue verkkosivuiltamme, miten Taru, Janne ja Karoliina meillä viihtyvät: http://www.arkkitehtipalvelu.fi/rekry/tyontekijakokemukset-/

Jos koet olevasi etsimämme sisustusarkkitehti, jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta 31.8.2018 mennessä, niin olet mukana hakuprosessissa. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR- ja rekrytointiasiantuntija Hanna Kuusela, 044 334 6315, hanna.kuusela@go-on.fi.