Sisävaiheen timpuri remonttikohteisiin!
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2021

Oletko ammattitaitoinen sisävaiheen timpuri vailla töitä? Jatka lukemista!

Etsimme asiakasyrityksellemme tehokasta ja taidokasta sisätimpuria työskentelemään vaihtuviin remonttikohteisiin Pirkanmaalle. Hakijalla tulisi olla aikaisempaa kokemusta nimenomaan sisävaiheen töistä mm. ikkuna- ja oviasennuksista, listoituksista ja koteloinneista. Tehtävät vaihtuvat aina kohteen tarpeiden ja tilanteiden mukaan, joten kerro meille hakemuksessasi jo valmiiksi aiemmista työtehtävistäsi ja omista vahvuuksistasi. Työhön tarvitset voimassa olevan työturvallisuuskortin, omien työkalujen käyttö eduksi.

Työ alkaa sovitusti maaliskuussa, ja hyvälle tekijälle töitä on tarjolla pitkäaikaisestikin. Työaika normaalisti ma-pe klo. 7-15.30. Palkan maksamme aina tekijän ammattitaidon mukaan rakennusalan TES:iä käyttäen. 

Me WorkPowerilla tarjoamme työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla liki 20 vuoden ajan! Meiltä saat käyttöösi laadukkaat työturvallisuusvaatteet ja raskasta työtä mukavasti tasapainottavat työsuhde-edut. Työsuhdeasioissa sinua toimistollamme palvelee mukava ja osaava WorkPowerin raksatiimi.

Tiesitkö, että yhdellä hakemuksella saat avattua kaikki ovet kerralla! Lähetä hakemuksesi heti ja olet mukana rekrytointiprosessissa!

Lisätietoja: HR-koordinaattori Jasmi Hietanen, p. 040 646 2426

Avainsanat: avoimet työpaikat, timpuri, kirvesmies, remonttikohde, Tampere, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1428051
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 10.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere