(Poistunut julkaisusta)

Sisävaiheen timpuri remonttikohteisiin!
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2021

Oletko vankan kokemuksen omaava sisävaiheen timpuri? Lue lisää!

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme taidokasta ja huolellista sisätimpuria työskentelemään vaihtuviin remonttikohteisiin Pirkanmaalle. Työtehtäviin kuuluu mm. väliovien ja kynnysten asennukset sekä ikkunoiden ja ovien listoitukset. Tehtävät vaihtuvat aina kohteen tarpeiden ja tilanteiden mukaan, joten kerrothan meille hakemuksessasi yksityiskohtaisemmin aiemmista työtehtävistäsi sekä vahvuuksistasi. Työllistymisen edellytyksenä voimassa oleva työturvallisuuskortti. Omien työkalujen käyttömahdollisuus on etu, mutta niiden puuttuessa saat kyllä tarvittavat työkalut käyttöösi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, ja hyvälle tekijälle töitä on tarjolla pitkäaikaisestikin. Työaika normaalisti ma-pe klo. 7-15.30. Palkan maksamme aina tekijän ammattitaidon mukaan rakennusalan TES:iä käyttäen. 

Me WorkPowerilla tarjoamme työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla reilun 17 vuoden ajan! Meiltä saat käyttöösi laadukkaat työturvallisuusvaatteet ja raskasta työtä mukavasti tasapainottavat työsuhde-edut. Työsuhdeasioissa sinua toimistollamme palvelee mukava ja osaava WorkPowerin raksatiimi.

Tiesitkö, että yhdellä hakemuksella saat avattua kaikki ovet kerralla! Lähetä hakemuksesi heti ja olet mukana rekrytointiprosessissa!

Lisätietoja: HR-koordinaattori Jasmi Hietanen, p. 040 646 2426

Avainsanat: avoimet työpaikat, timpuri, kirvesmies, remonttikohde, Tampere, Pirkanmaa