(Poistunut julkaisusta)

Sisätimpuri (Uusimaa)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2019

Haemme nyt sisätimpuria kotimaiselle rakennusalan asiakasyrityksellemme. Työsuhde solmitaan aluksi määräaikaisena vuokratyösuhteena, minkä jälkeen työntekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen vakituiseen työsuhteeseen.

Työskentelet vaihtuvissa työkohteissa Uudenmaan alueella uudisrakennus- sekä saneerauskohteissa. Työssäsi pääset tekemään kokonaisvaltaista remontointia aina purkuvaiheesta viimeistelyvaiheeseen asti. Tulevat työkohteet kesällä ja alkusyksystä sisältävät paljon puutöitä sekä maalausta, mutta näiden lisäksi pääset myös oman taitotasosi mukaan työskentelemään hyvinkin erilaisten remonttitöiden parissa.

Hakijalta edellytämme:
• aikaisempaa työkokemusta rakennusalalta
• b-ajokorttia
• hyvää suomen kielen osaamista
• asiakaspalvelutaitoja

Eduksesi luemme:
• voimassa olevan työturvallisuuskortin
• oman auton käyttömahdollisuuden

Työtä tehdään arkisin 7–15:30 välillä, 40h/vko.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen, asianmukaisen palkkauksen sekä tarvittavan perehdytyksen yrityksen toimintatapoihin sekä työtehtäviin.

Jos kiinnostuit tästä työmahdollisuudesta, niin jätä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta tai lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-15:00, rekrytointikonsultti Mikael Karlsson, puh. 050 411 0252.