(Poistunut julkaisusta)

Sisältöpäällikkö
Kirkkohallitus

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2018

Sisältöpäällikön sijaisuus kirkon intranet- ja sidosryhmäsivustojen projektissa

Kirkon viestinnässä on avoinna sisältöpäällikön sijaisuus ajalle 1.6.2018–31.12.2018. Sisältöpäällikkönä vastaat uudistusprojektin kohderyhmiä palvelevasta sisältökokonaisuudesta sekä sen tuotantomallista ja tuotannon koordinoinnista.

Käytännössä ensimmäiseksi tartut uunituoreen sidosryhmäviestinnän sivuston sisällöntuotantoon tukien ja kouluttaen kirkkohallituksen asiantuntijoita sisällön tuottamisessa. Laajennat sivuston sisältöä vaiheittain sekä luot ja vakiinnutat sisällöntuotannon prosesseja.
Samalla tuet tulevan valtakunnallisen intranetin suunnittelutyötä, johon tuot viestinnän näkökulmaa sekä seurakunnan arjen tuntemusta. Vaiheittain käynnistät ja luotsaat intranetin sisällöntuotantotyötä.

Tehtävä on määräaikainen sijaisuus vuoden 2018 loppuun saakka. Toivomme, että voit aloittaa kokopäiväisesti 1.6. ja mahdollisesti perehtyä työhön jo toukokuun puolella.

Tehtävä kuuluu vaativuusryhmään 603 (vähimmäispalkka 3629,28 €/kk). Lisäksi maksetaan vuosisidonnaista palkanosaa, joka perustuu valitun henkilön työkokemukseen (0-15 % vaativuusryhmän palkasta). Sijaisuudessa on kolmen kuukauden koeaika.

Toivomme sinulta:
• vahvaa projektinhallinnan osaamista
• seurakuntaviestinnän kokemusta tai muutoin kirkon kentän tuntemusta
• vahvaa verkkoviestinnän ja -kirjoittamisen osaamista sekä taitoa tukea myös ruotsinkielisen sisällön tuottajia
• kykyä verkostoitua, tehdä yhteistyötä sekä innostaa, kouluttaa ja ohjata muita.

Kirkkohallitukselle osoitetut hakemukset liitteineen pyydämme sähköisen rekrytointipalvelun kautta os. sakasti.fi/työpaikat. Hakemukset on jätettävä viimeistään 18.4. klo 16 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäpäällikkö Eeva-Kaisa Heikura, eeva-kaisa.heikura@evl.fi sekä 4.4., 6.4. ja 12.4. klo 14–16. välisenä aikana puhelimitse: p. 040 688 1421.