(Poistunut julkaisusta)

Sisältömarkkinoinnin ja kontaktoinnin ammattilaisia Helsinkiin tai Tampereelle
Vincit

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2018

Etsimme kokonaan uutta tiimiä osaksi olemassa olevaa myyntiorganisaatiotamme löytämään Vincitin strategian mukaisia myyntimahdollisuuksia tärkeimmistä asiakassegmenteistämme sekä vastaamaan sisäänpäin tulevien myyntimahdollisuuksien käsittelystä.

Teillä tulee olemaan merkittävä vaikutus Vincitin liiketoimintaan, koska vain oikeanlaisten asiakkuuksien avulla voimme saavuttaa tavoitteemme tyytyväisemmistä työntekijöistä ja asiakkaista huomenna kuin tänään. Haluamme, että kovatasoiset tekijämme pääsevät työskentelemään projekteissa, joista he nauttivat, ja asiakkaamme saavat projekteihinsa timanttiset tekijät.

Toimitte tiiviissä yhteistyössä Vincitin myynnin ja asiantuntijoiden kanssa sisällön tuottamisessa, potentiaalisten asiakkuuksien tunnistamisessa ja palautteen saamiseksi luoduista myyntimahdollisuuksista. Tuotatte myös tietoa markkinasta ja sen reaktioista Vincitin brändiin suoraan yrityksen ylimmälle johdolle ja muulle myyntiorganisaatiolle.

Lisätietoja myyntijohtaja Jarkko Järvenpäältä jarkko.jarvenpaa@vincit.fi / 040 722 9656, tai liiketoimintajohtaja Kimmo Juutilta kimmo.juuti@vincit.fi / 050 415 0011.

Tutustu tehtäviimme painamalla ”hae työpaikkaa”. Jos jokin tehtävistä resonoi toiveidesi kanssa, ota meihin yhteyttä 9.12. mennessä ja kerro mitä sinä haluaisit meillä saavuttaa.