(Poistunut julkaisusta)

Sisältömarkkinoinnin asiantuntija
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019

TULE MEILLE TYÖKAVERIKSI ASUMISEN LIIKETOIMINNAN MARKKINOINTITIIMIIN  

SISÄLTÖMARKKINOINNIN ASIANTUNTIJA 

HELSINKI  

YIT:n asumisen markkinoinnissa työskentelee tiimi ammattilaisia, joiden tehtävänä on varmistaa, että yhä useampi kotia etsivä asiakas päätyy tyytyväisenä asumaan uuteen YIT Kotiin. Työskentelemme tiiviisti myynnin kanssa yhteistyössä ja kehitämme modernin markkinoinnin keinoja yhdessä ammattitaitoisten partnereidemme kanssa. Meillä työskennellessäsi pääset kokeilemaan uusia markkinoinnin keinoja ja mukaan mielenkiintoisiin projekteihin. Saat työhösi apuja mukavilta ja innostuneilta kollegoilta. Työssä on mahdollisuus itsenäiseen työskentelyyn ja joustaviin työskentelytapoihin.  

Innostutko tuloksellisesta sisällöstä? Tunnistatko hyvän sisällön merkityksen osana asiakkaan polkua? Etsimme nyt porukkaamme näkemyksellistä ja idearikasta sisältöjen ammattilaista, joka kykenee tuottaa monimuotoista sisältöä eri kanaviin.  

Tässä tehtävässä laadit esimerkiksi sisältökonsepteja markkinointiimme ja olet mukana sisältöstrategiatyössä, mm. asiakaspolkumme mallintamisessa. Kirjoittamasi sisältö palvelee asiakkaitamme, helpottaa heitä ostopäätöksessään ja rakentaa hyvää vuorovaikutusta asiakkaan ja brändin välillä. SEO, Some-kanavien sisällöt, verkkosivustot ja sähköpostimarkkinointi – nämä kaikki ovat tärkeä osa työtäsi, ja sinulla on eri kanaviin soveltuvista sisällöistä ja keinoista vahva ote. Rakennat sisältöjen kautta YIT:n asumisen brändiä, ja vaikutat liiketoimintaamme.   

Olisitko sinä uusi työkaverimme?  

Ymmärrät digitaalista markkinointia ja sisällöntuotantoa, ja hyödynnät julkaisujärjestelmiä ja analytiikan järjestelmiä työssäsi. Tekstisisältöjen lisäksi omaat näkemystä myös muista sisällön muodoista ja pystyt tuottamaan tai ohjamaan sisällöntuotantoa näissäkin formaateissa. Organisointitaidot ovat tässä työssä tarpeen, sillä toteutamme toimivia sisältöjä yhteistyössä useiden sisäisten ja ulkoisten kumppanien kanssa. Sinulla on 

  •   Monipuolista sisällöntuotannon ymmärrystä ja taitoa tuottaa ketterästi tuloksekasta ja kokeilevaa sisältöä
  •   Näkemystä sisällön mittaamisesta ja roolista eri asiakaspolun vaiheissa ja kokemusta asiakaspolkujen rakentamisesta sisällöntuotannon keinoin monikanavaisesti
  •   Markkinoinnin ja analytiikan teknologioiden hyödyntämisen taitoja
  •   Kokemusta verkkokauppasisällöntuotannosta ja/tai konversio-optimoinnista digitaalisissa kanavissa sekä dataohjatun markkinoinnin/sisällöntuotannon tekemisestä
  •   Konseptointitaitoja, strategista otetta ja hyvää ”toimitusnenää”
  •   Kiinnostusta asumisen toimialaa kohtaan
  •   Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto        

Työskentelemme kansainvälisessä työyhteisössä, joten kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Taustallasi voi olla esimerkiksi media-alan taitoja, kokemusta digitaalisesta viestinnästä tai mainostoimiston luovaa osaamista. 

 Lisätietoja tehtävästä antaa Digitaalisen markkinoinnin päällikkö Niina Pakkala 27.5 klo 8-10 ja 29.5. klo 9-10, puh. 050 3620400.

 HAE TEHTÄVÄÄN 5.6.2019 MENNESSÄ JA LIITY RAUTAISTEN OSAAJIEN JOUKKOOMME!

 YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018.