(Poistunut julkaisusta)

Sisältökoordinaattori
SOK

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Haluatko olla mukana tekemässä viestintää, joka koskettaa lähes jokaista suomalaista? Innostutko sisällöntuotannosta, työn monipuolisuudesta, uuden oppimisesta ja vähän somestakin? 

SOK Vähittäiskaupan viestintäyksikön pieni tehotiimi suunnittelee ja toteuttaa S-ruokakauppojen monikanavaista viestintää.  S-ryhmän Ruokamanifesti, Suomalainen menestysresepti, Hihna247, Muoti kuuluu kaikille ja monen muun Prisman, S-marketin, Alepan, Salen, Food Market Herkun tai Kodin Terran viestintään kuuluva ja suomalaisten tuntema projekti kulkee tiimimme kautta.

 

Nyt haemme nopeasti innostuvaa ja käytännön toimeenpanoon tarttuvaa sisältökoordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen. Sisältökoordinaattori auttaa sisällöntuotannossa, koordinoinnissa, eri julkaisukanavien sisällönsyötössä, ohjeistusten tekemisessä ja yhteydenpidossa muun muassa osuuskauppojen yhteyshenkilöihin ja muihin sidosryhmiin.

Sisältökoordinaattori osallistuu hyvin monipuolisesti viestinnän suunnitteluun ja toteutukseen sekä vastaa omista konseptoiduista projekteista. Kaikki tiimin jäsenet osallistuvat myös S-ruokakauppojen sosiaalisen median kanavien sisällöntuotantoon ja moderointiin.

Odotamme sinulta muutaman vuoden kokemusta sisällöntuotannosta ja/tai markkinointiviestinnästä esimerkiksi viestintätoimistosta, median toimituksesta tai kaupan alalta. Kiinnostus ruokaan työn tai vapaa-ajan puolelta on eduksi. Olet nopeasti toimeen tarttuva, käytännönläheinen ja oma-aloitteinen. Jo osaamiasi asioita tärkeämpää on tahto ja kyky opetella ja ratkaista asioita. Sisällöntuottajana olet monipuolinen: sinulta syntyvät tiedotteet, blogitekstit sekä somepostaukset. Tehtävässäsi työskentelet vähittäiskaupan ketjuohjauksen, SOK MEDIAn, osuuskauppojen ja ulkoistenkin sidosryhmien kanssa, joten hyvät yhteistyötaidot ovat avainasemassa.


Miksi valitsisit meidät?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden monipuolisiin viestinnän tehtäviin vähittäiskaupan ketjuohjauksessa, missä viestinnän aiheet vaihtelevat satokausien, muotitrendien ja ajankohtaisten vastuullisuusaiheiden mukana, eivätkä todellakaan lopu kesken. 

1. Meillä saat tueksesi toisiinsa, työhönsä ja tavoitteisiimme sitoutuneet työkaverit, jotka ovat tukenasi arjen aherruksessa ja juhlivat kanssasi onnistumisia. Meillä on arkijärkeä tekemisessämme, välitön ilmapiiri ja reipas tekemisen meininki. Neljän hengen tehotiimimme lisäksi pääset oppimaan ja toimimaan laajasti SOK MEDIA:n markkinointiviestinnän huippuammattilaisten kanssa.

2. Tässä tehtävässä pääset toimimaan haastavissa ja aidosti monipuolisissa viestinnän tehtävissä sekä päivittäistavarakaupan että käyttötavarakaupan osalta. Olet mukana toteuttamassa Suomalainen menestysresepti -kilpailun televisiotuotannon ja viestinnän koordinointia. Ohjeistat osuuskauppoja projekteista kuten Ässäkokki-kurssit ja Retki kauppaan. Suunnittelet viestintää ruokakaupan arjen vastuullisuusteoista.

3. Kokemuksen myötä myös vastuusi kasvaa ja voimme kasvattaa tonttiasi ajan kuluessa. Meillä on tarjota kaltaisellesi osaajalle kasvun polkuja ja tehtävänkuvaasi voidaan muokata omien kehittymistavoitteidesi mukaan esimerkiksi ulkoiseen tai sisäiseen viestintään tai someen painottuen.

4. Osana sometiimiämme pääset keskustelemaan lähes puolen miljoonan someseuraajamme kanssa, innostamaan heitä löytämään arkeensa inspiraatiota, ratkaisemaan haasteita ja vastaamaan välillä kiperiinkin asiakaskysymyksiin.

5. Lisäksi saat käyttöösi S-ryhmän laajat ja kattavat henkilöstöedut, joista voit lukea lisää täältä

 

Kiinnostuitko tästä mahdollisuudesta?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 29.01.2020 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja mahdollisesti tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten älä suotta odottele viime hetkeen asti.

Mikäli mielessäsi on kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, tiimin esimies, viestintäpäällikkö Aino Sten juttelee mielellään niistä kanssasi lisää. Hänet tavoitat parhaiten 16.1. klo 13-14 ja 21.1. klo 14-15 numerosta 010 768 0279. Voit myös laittaa sähköpostia aino.sten@sok.fi.