(Poistunut julkaisusta)

Sisältökoordinaattori (assistant controller)
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2020

Haemme DNA:n kuluttajaliiketoiminnan Business Controlling -osastolle Helsinkiin määräaikaiseen tehtävään

SISÄLTÖKOORDINAATTORIA (assistant controller)

Tulevan työkaverimme tehtävät voidaan tiivistää muutamaan olennaiseen asiaan: vastaat maksu-TV -raportoinnista kumppaneillemme, varmistat laskujen oikeellisuuden ja tarkistat tiliöinnit, osallistut sopimusneuvotteluiden yhteydessä tehtävään laskentaan ja sisältökatelaskentaan yhdessä tiimisi business controllereiden kanssa. Lisäksi osallistut TV-ohjausryhmän kokouksiin ja tuot niissä omaa osaamistasi peliin.

Arvostamme, että hallitset sujuvan Excelin käytön ja olet tarkka numeroiden suhteen. Jos et vielä tunne Tableauta, olet ainakin innokas sukeltamaan sen syövereihin ja oppimaan uutta. Otat koppia asioista niin rutiinien kuin uusien kehitettävien asioiden osalta, ja viet ne maaliin. Raportoinnin kehittäminen on osa rooliasi. Olet yhteistyökykyinen asioiden koordinoija, joka ei pelkää tehdä työtä itsenäisesti. Ajoittain tarvitset työssäsi englannin kieltä.

Tehtävään valittavalle henkilölle teetämme luottotietotarkistuksen.

Me DNA:lla panostamme vahvasti henkilöstöön ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka jokaiselle DNA:laiselle. Tunnustuksena tästä olemme saaneet vuonna 2019 mm. Suomen parhaat työpaikat -listasijoituksen 1. suurten yhtiöiden sarjassa sekä Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen. Tässä tehtävässä voit työskennellä mutkattomasti siellä missä haluat. Ja kun haluat tulla toimistolle, löydät työpisteesi moderneista toimitiloistamme.

Tutustu etuihimme ja kulttuuriimme: https://corporate.dna.fi/tyonantajana/mutkaton-tyotapa-ja-etatyo

Lisätietoja tehtävästä antaa Timo Kipinoinen, 27.7. klo 10-12, puh. 044 0448131 tai timo.kipinoinen@dna.fi

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 3.8.2020 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "täytä hakemus" -linkin kautta.