(Poistunut julkaisusta)

Sisälogistiikkatyöntekijä/pakettiautonkuljettaja, Länsiö Logistiikka Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. 

Etsimme asiakkaallemme Länsiö Logistiikka Oy:lle kahta asiakaspalveluhenkistä sisälogistiikkatyöntekijää/pakettiautonkuljettajaa.

Länsiö Logistiikka Oy tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaisia ja luotettavia logistiikkapalveluita sisä- ja ulkologistiikkaan, sekä henkilökohtaista palvelua.

Pitkän kokemuksen ja rautaisen asiantuntijuuden turvin Länsiö Logistiikka voi tarjota asiakkailleen logistisia kokonaisratkaisuja, jotka vastaavat yrityksen sisä- ja ulkologistiikan moninaisiin tarpeisiin aina tilaus- ja toimitusketjun suunnittelusta sähköiseen seurantapalveluun.

Työ pitää sisällään mm. sisälogistiikan tehtäviä (tavaran vastaanotto, käsittely, varastointi, raportointi), kuljetusten toimittamista pääkaupunkiseudulla, sekä asiakkaiden tiloissa tapahtuvaa hyllytystä. 

Logistiikan palvelut on räätälöity yksilöllisesti asiakasyrityksittäin, joten työ on vaihtelevaa ja monipuolista.

Töitä on tarjolla vakituisesti ja kokopäiväisesti. Työt sijoittuvat päiväsaikaan (n. klo 7-15).

Tehtävässä pärjää parhaiten asiakaspalvelutaitoinen ja palvelualtis, reipas, motivoitunut sekä itsenäiseen työskentelyyn kykenevä työntekijä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta kuljetusalalta ja/tai asiakaspalvelutehtävistä.

Toimitettavat lähetykset eivät ole painoltaan raskaita, mutta työ vaatii hyvää peruskuntoa.

Tehtävä edellyttää B-ajokorttia ja pk-seudun tuntemusta.

Aloitus mahdollisimman pian / sopimuksen mukaan. 

Palkkaus määräytyy AKT:n TES:in mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Elisa Seppälä 050 549 5000/ elisa.seppala@nordic.fi.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Työsuhde on alkuun henkilöstönvuokrauksen kautta ja tarkoitus olisi rekrytoitua asiakasyrityksen omille kirjoille.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.