(Poistunut julkaisusta)

Sisälogistiikkatyöntekijä, Nokia
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.8.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme sisälogistiikkatyöntekijöitä Nokialle.

Sisälogistiikkatyöntekijän tehtäviin kuuluvat pääasiassa erilaiset purku- ja lastaustehtävät. Osassa purku- ja lastaustehtävistä hyödynnetään trukkia ja osa näistä tehtävistä hoidetaan käsin.

Trukinajotaidon lisäksi toivomme hakijoilta reipasta työskentelyotetta, hyvää fyysistä kuntoa ja innokasta asennetta työntekoon. Työsuhteen alussa tehtävään järjestetään kattava, kahden viikon mittainen perehdytys. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi, muttei välttämätöntä.  

Työ on kaksivuorotyötä maanantaista perjantaihin. Työt alkavat asiakasyrityksen tarpeen mukaan syksyn aikana. Työn määrä vaihtelee jonkin verran sesongeista riippuen. Työssä on kuitenkin mahdollisuus jatkoon ympärivuotisesti.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Anna Virtanen, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, anna.virtanen@nordic.fi, puh. 050 355 7733.

Mikäli koet olevasi etsimämme tekijä, jätäthän vapaamuotoisen hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti omasta työtaustastasi, käytettävyydestäsi ja osaamisestasi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.