(Poistunut julkaisusta)

Sisälogistiikkatyöntekijä, 7 hlöä, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme nyt asikkaallemme sisälogistiikkatyöntekijöitä Tampereelle. 

Tulemme palkkaamaan elokuun aikana yhteensä 7 työntekijää sisälogistiikan tehtäviin. 

Töitä on tarjolla 40h/viikko ja työt kestävät ainakin vuoden 2020 alkuun asti. Töitä tehdään kahdessa vuorossa. 

Haemme tunnollisia, oma-aloitteisia ja asiakaspalveluhenkisiä sisälogistiikkatyöntekijöitä asiakkaamme varastotiloihin.  

Työ on melko kevyttä, mutta työssä vaaditaan ripeyttä ja tarkkuutta. Työtä tehdään paljon myös trukin kanssa, joten toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta trukilla ajosta. 

Työtehtävät ovat helposti opittavissa, joten motivoitunut ja oppimiskykyinen pärjää tehtävässä hyvin. 

Asiakkaamme tarjoaa alan viimeisimmät työvälineet, hyvän perehdytyksen, hyvät työpaikkaedut ja kattavan työterveyshuollon. 


Kiinnostuitko tehtävästä? Haluatko lisää tietoa? Ota yhteyttä: Jukka Lankinen, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, 050 4090228.


Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin asiakkaamme toiveesta, laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.
 
Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.