(Poistunut julkaisusta)

Sisälogistiikkatyöntekijä, 2 hlöä, Nokia
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Nokialle sisälogistiikkatyöntekijöitä.

Sisälogistiikkatyöntekijän tehtäviin kuuluvat pääasiassa erilaiset purku- ja lastaustehtävät. Osassa purku- ja lastaustehtävistä hyödynnetään trukkia ja osa näistä tehtävistä hoidetaan käsin.

Trukinajotaidon lisäksi toivomme hakijoilta reipasta työskentelyotetta, hyvää fyysistä kuntoa ja innokasta asennetta työntekoon. Työsuhteen alussa järjestetään kattava perehdytys. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi, muttei välttämätöntä.  

Työ on kaksivuorotyötä maanantaista perjantaihin. Työt alkavat asiakasyrityksen tarpeen mukaan, alustavasti maaliskuun aikana. Töitä on tarjolla pitkälle kevääseen ja mahdollisuus on myös kesätöihin.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Anna Virtanen, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, anna.virtanen@nordic.fi, puh. 050 355 7733.

Mikäli koet olevasi etsimämme tekijä, jätäthän hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.