(Poistunut julkaisusta)

Sisälogistiikka-asiantuntija, Helsinki
Valio Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2020

Valio Oy:n Tekniset Palvelut on n. 35 henkilön sisäinen suunnittelu- ja asiantuntijatoiminto, jonka tehtävänä on tukea Valion liiketoimintaa investointien hallinnassa, suunnittelussa ja toteutuksessa sekä tuotannon teknisissä asiantuntijatehtävissä. Teknisiin Palveluihin sijoittuvan Engineering-ryhmän työkenttä kattaa investointeihin liittyvää prosessi-, laitos-, sisälogistiikka- ja automaatiosuunnittelua, sekä projektihallinnan ja valvonnan tehtäviä.

Haemme nyt Teknisten Palveluiden Engineering-ryhmäämme Sisälogistiikan asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluu:

• Valion toimipisteiden sisälogistiikkaan ja varastojärjestelmiin liittyvien investointiprojektien kehitys-, määrittely-, mitoitus- ja suunnittelutehtävät sekä ko. projektien toteutus ja valvonta yhteistyössä toimipisteiden asiantuntijoiden ja projektiorganisaation kanssa 

• Hankintatehtävät

• Asennusvalvonta ja käyttöönottotehtävät

Edellytämme sinulta:

• Soveltuvaa DI:n tai insinöörin koulutusta (konetekniikka, logistiikka)

• Vähintään 5 vuoden kokemusta sisälogistiikkajärjestelmien mitoituksesta ja suunnittelusta

• Cad-suunnitteluohjelmistojen käyttökokemusta

• Kykyä itsenäiseen suunnittelutyöhön

• Yhteistyö- ja kommunikointitaitoja

• Suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

• Matkustusvalmiutta kotimaassa

Lisäksi eduksi katsomme:

• Kokemus simulointi- tai 3D-suunnittelutyökaluista

• Elintarviketeollisuuden laitossuunnittelu ja projektihallinta

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, monipuolisen ja haasteellisen työn erityisosaamista vaativien prosessien ja järjestelmien parissa, joustavat työskentelymahdollisuudet (ml. etätyö), hyvän työilmapiirin sekä oman tiimimme ja toimipaikkojen asiantuntijoiden tuen.

Valiolla uskomme, että yhdessä voimme tehdä työelämästä paremman! Tapamme toimia perustuu Valion arvoihin, jotka ovat: asiakaskeskeisyys, vastuullisuus, uudistuminen sekä yhteistyö. Kun aloitat meillä, saat perehdytyksen työtehtäviisi, jossa sinua tukevat esimies ja kollegasi. Panostamme henkilöstömme osaamisen ja työelämän taitojen jatkuvaan kehittämiseen koulutusten ja valmennusten kautta. Saat myös käyttöösi suuren ja maineikkaan suomalaisen elintarvikeyrityksen edut.

Lisätietoja: kehityspäällikkö Essi Hanhinen kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä ensisijaisesti 7.10 klo 10-11, 9.10 klo 12-13,  14.10. klo 12-13 ja 21.10. klo 12-13  / puh. 050 398 7781.

Hakemukset: Odotamme sinua jo innolla porukkaamme. Hakemuksia käsitellään aktiivisesti koko hakuajan sisällä, joten haethan mahdollisimman pian, viimeistään 30.10.2020 mennessä hakulinkin kautta. Liitäthän hakemukseesi mukaan CV:si ja palkkatoivomuksesi.


Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa yhteisössämme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidontuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät.