(Poistunut julkaisusta)

Sisälogistiikan insinööriharjoittelija
Algol Technics

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2018

Haemme Espooseen

SISÄLOGISTIIKAN INSINÖÖRIHARJOITTELIJAA

Etsimme asiakkaidemme sisälogistiikkaan liittyviin selvitystöihin opintojen loppuvaiheessa olevaa insinöörityöntekijää tai vasta valmistunutta insinööriä.

Toivomme sinulta

  • osaamista sisälogistiikasta tai materiaalinkäsittelystä
  • perusymmärrystä valmistavan teollisuuden tuotantoprosesseista
  • perusteiden osaamista jostain 2D- tai 3D-suunnitteluohjelmasta (esim. Autodesk AutoCAD, DraftSight, Solidworks, ProE) 
  • oma-aloitteisuutta, itsenäisyyttä ja vastuuntuntoisuutta
  • hyviä vuorovaikutustaitoja
  • kykyä ilmaista itseäsi englannin kielellä suullisesti ja kirjallisesti
  • ajokorttia ja auton käyttömahdollisuutta
  • automaatio-osaaminen lasketaan eduksi

Harjoittelutyönä tehtävä selvitys sisältää  asiakkaan sisälogistiikan nykytilanteen kartoituksen ja tulevaisuuden tilanteen suunnitelman. Selvitystyön kohteena on asiakkaan tuotantolaitoksen sisälogistiikka raakaa-materiaalin saapumisesta valmiiksi kappaleiksi (sisältäen erilaisia tuotantoprosesseja). Tietojen keruu toteutetaan henkilöhaastatteluiden ja asiakkaan antamien materiaalien perusteella.

Harjoittelun kesto                                                                                

Harjoittelun kesto on 6kk (alkaen mahdollisimman pian). Päätoimipisteemme sijaitsee Espoon Karamalmilla, mutta työtä tehdään myös asiakkaiden tiloissa. Harjoittelua saattaa olla mahdollista jatkaa kesätyön tai työsuhteen muodossa. Harjoittelu on palkallinen.

TARJOAMME SINULLE kiinnostavan tehtäväkokonaisuuden osana suunnittelutiimiämme sekä laadukkaat tekniset ratkaisut osaavassa kansainvälistyvässä perheyrityksessä. Algol on pidetty työnantaja, joka huolehtii henkilöstönsä hyvinvoinnista ja viihtyvyydestä monin eri tavoin. Tule mukaan mukavaan porukkaamme!    

Lue lisää yrityksestämme www.algoltechnics.fi. Käy tutustumassa työntekijöihimme osoitteessa: http://www.algol.fi/fi/algol-oy/algol-tyonantajana/.

Hae tehtävään mahdollisimman pian tai viimeistään 15.2.2018 mennessä osoitteessa: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?e92c1b61.

Lisätietoja harjoittelupaikasta voit kysyä Jaakko Rahikaiselta (Sales Engineer), jaakko.rahikainen@algol.fi, 040 620 3282.