(Poistunut julkaisusta)

Sisällöntuottajia Opsetille Helsinkiin
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee Helsingissä OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta.


Vahvistamme Opsetin digitaalisen viestinnän videotiimiä kahdella sisällöntuottajalla.


Etsimme Digitaalisen viestinnän videotiimiin sisällöntuottajia vahvistamaan videotuotannon monipuolista osaamista. Tarjolla on kaksi osa-aikaista tehtävää, joista toinen on määräaikainen 30.4.2020 saakka ja toinen toistaiseksi voimassa oleva. Odotamme sinulta erinomaista kuvakerronnan ymmärrystä, kuvaustilanteiden ja editoinnin käytännön asioiden osaamista sekä taitoa tarvittaessa suunnitella sekä toteuttaa videotarinoita itsenäisesti.


Koulutustaustasi on medianomi tai vastaava, voit myös olla juuri valmistumassa alan opinnoista. Etsimällämme henkilöllä on uutiskuvaajamaista reagointikykyä, eikä hän hätkähdä nopeitakaan tuotantoaikatauluja. Arvostamme osaamistasi tuottaa ja toimittaa videosisältöä itsenäisesti ja tästä on erityistä hyötyä työssäsi.


Olet rohkea ja nautit erilaisten ihmisten kohtaamisesta videokeikoilla yksin tai yhdessä työparisi kanssa. Haluat myös kehittyä ja jaat mielelläsi osaamistasi myös muille.


Mikäli tulet valituksi, osallistut tarvittaessa tiimin muihin töihin, kuten verkkosivupäivityksien tekemiseen. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän vahvasti kehittyvällä sektorilla sekä joustavan mahdollisuuden yhdistää työ- ja vapaa-aika; viikkotuntimäärä tulee sopimuksessa olemaan 15h/vko. Opset tarjoaa työsuhde-etuina mm. lounasedun ja kattavan työterveyshuollon.


Työt alkavat mahdollisimman pian. Työajat sijoittuvat joustavasti arkipäiviin maanantaista perjantaihin, mutta toivomme että sinulla on tarvittaessa myös valmius iltatyöskentelyyn.


Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot.


Tunnistitko itsesi?


Haethan meille oheisen linkin kautta 21.10.2019 mennessä. Etenemme hakijoiden kanssa jo hakuajalla. Huomioithan, että hakuaikaa on jatkettu. 


Hakulinkki: https://opset.fi/?post_type=tyopaikka&p=3227&preview=true


Kaipaatko lisätietoa?


Laita viestiä Lauralle: laura.maunula@op.fi


Vuonna 2001 perustettu Opset on OP:n ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla.​


Opset on vakavarainen ja kotimainen yritys. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 42,5 miljoonaa euroa. Joukoissamme työskentelee 1 000 osaajaa ympäri Suomen.Toimintakenttinä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, erilaiset back office -tehtävät, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.​


Opsetin toimipisteet sijaitsevat kuudella paikkakunnalla: Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa, Oulussa, sekä Vaasassa.​


Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia.