(Poistunut julkaisusta)

Sisällöntuottaja
Edita Publishing Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.3.2020

Edita toimii dynaamisilla ja nopeasti muuttuvilla markkinoilla. Tehtävämme on vastata juridista tietoa tarvitsevien ammattilaisten tiedontarpeeseen. 

Haemme nyt juridiikan sisältöjen pariin 

SISÄLLÖNTUOTTAJAA / KUSTANNUSTOIMITTAJAA

Vastaat juridisten kommentaarien ja lakikokoelmien kustannustoimituksesta ja kehittämisestä valmiiksi tuotteiksi. Toimit yhteistyössä ulkoisten ja sisäisten asiantuntijoiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa omien projektiesi projektipäällikkönä. Lisäksi osallistut digitaalisten juridiikan sisältöjen tuote- ja palvelukehitykseen.

Voit olla etsimämme osaaja, jos sinulla on 

  • soveltuva yliopisto- (esim. OTM) tai korkeakoulututkinto (esim. oikeustradenomi) tai pitkälle edenneitä juridiikan yliopisto-opintoja
  • kiinnostusta oikeusinformatiikkaa ja Legal Techiä kohtaan
  • rautaiset projektinjohtotaidot
  • kyky jalostaa ajankohtaisia juridisia sekä ammatillisia aiheita painetuiksi ja digitaalisiksi tuotteiksi
  • hyvät vuorovaikutus- ja verkostoitumistaidot
  • vankka suomen kielen taito.

Lisäksi arvostamme aikaisempaa kokemusta kustannustoimitustyöstä. Olet kiinnostunut juridiikan kustantamisesta ja tietotuotteiden kehittämisestä. Olet järjestelmällinen ja aikaansaava – osaat johtaa projekteja. Työskentelet itsenäisesti ja vastuullisesti, ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää monipuolisia juridiikan sisältöjä mukavassa työyhteisössä moderneissa toimitiloissa Kalasatamassa.

Tehtävä on määräaikainen 31.7.2021 asti.

Lisätietoa tehtävästä antaa kehityspäällikkö Jonna Vihavainen, jonna.vihavainen@edita.fi, puh. 040 860 2319.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen viimeistään 19.4.2020. Tehtävä täytetään, kun sopiva henkilö on löytynyt.